Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Dainininkė Ellie Goulding nustebino tokia pat tatuiruote, kokią turi pagrindinė filmo „Divergentė“ herojė

Žinomos Anglijos atlikėjos ir dainų autorės Ellie Goulding, kuri yra pernai balandį viešėjusi Lietuvoje, dainos papuošė naujojo futuristinio veiksmo „Divergentė“ (angl. „Divergent“) garso takelį. Juostoje skambantys 27-erių E.Goulding kūriniai kaip mat susilaukė gerbėjų pripažinimo. Pati dainininkė tikino, kad filmas jai buvo itin artimas, o prieš keletą dienų išpublikavusi nuotrauką savo „Instagram“ paskyroje užminė mįslę – ar tik jos susižavėjimas „Divergente“ neįkvėpė naujos tatuiruotės.
Ellie Goulding su nauja tatuiruote
Ellie Goulding su nauja tatuiruote / „ACME Film“ archyvo nuotr.

Vadinamojoje asmenukėje (angl. selfie) E.Goulding žvelgia į šoną, o greta jos raktikaulio matyti iki šiol jos gerbėjų nepastebėta tatuiruotė. Joje – trys juodi paukščiai, lygiai tokį patį tatuiruotės piešinį filme „Divergentė“ pasirinko ir pagrindinė filmo herojė Beatrisė Prior-Tris, kurią suvaidino aktorė Shailene Woodley. Filme ši tatuiruotė simbolizuoja Ryžtingųjų bendruomenę pasirinkusios merginos šeimos narius, kuriuos ji palieka pasirinkdama kitą likimą.

„ACME Film“ archyvo nuotr./Kadras iš filmo „Divergentė“
„ACME Film“ archyvo nuotr./Kadras iš filmo „Divergentė“

MTV.com apžvalgininkai spėlioja, ar E.Goulding pasidaryta tatuiruotė tikra, ar tai tik laikina puošmena. Tačiau kad ir kaip bebūtų, atlikėja turi nemažai bendro su filmo heroje, tai – viena priežasčių, kodėl būtent jos dainas filmui pasirinko režisierius Neilas Burgeris. „Mes pradėjome dirbti prie juostos su dainomis iš Ellie Goulding albumo „Halcyon“ ir greitai supratome, kad jos muzika, jos balso tonas – idealiai tinka mūsų istorijai. Daugeliu prasmių Ellie tapo tarsi vidiniu pagrindinės herojės Tris balsu“, – yra sakęs kino kūrėjas.

Viena iš trijų filme „Divergentė“ skambančių E.Goulding dainų „Beating Heart“ buvo parašyta specialiai šiai juostai. „Nuėjau į studiją, atsistojau prie mikrofono ir kelias valandas dainavau tiesiog tai, ką norėjau. Ne tik žodžius, taip pat atskirus garsus“, – kūrinio gimimą prisiminė atlikėja. Rezultatu tapo pasisekimo gerbėjų gretose sulaukusi jautri daina, kurios motyvai kai kur net susilieja su filme kalbančios herojės balsu. „Ši muzika pakelia filmo nuotaiką aukščiau vykstančios tragedijos. Liūdesį gali girdėti, tačiau taip pat ten juntama ir didybė“, – tėigė N.Burgeris.

„ACME Film“ archyvo nuotr./Kadras iš filmo „Divergentė“
„ACME Film“ archyvo nuotr./Kadras iš filmo „Divergentė“

Filme „Divergentė“ žiūrovai išvys ateities Žemės versiją, kurioje pagal asmenines savybes žmonės skirstomi į Pasiaukojančiuosius, Taikinguosius, Sąžininguosius, Ryžtinguosius ir Išmintinguosius. Visi nepateisinantys lūkesčių, nepritampantys ar kitaip netinkami sistemai tiesiog pašalinami. Tris turi slėpti esanti ypatinga, mat ji – grėsmė tobulai visuomenei.

Greta rutuliojasi ir jautri herojės bei vieno jos trenerių, kurį įkūnijo aktorius Theo Jamesas, meilės istorija. Jausmingą jų akimirką drauge, skambant Ellie Goulding dainai „Dead in the Water“ pamatyti galite čia:

VIDEO: Filmo anonsas

Filmą „Divergentė“ režisavo amerikiečių kino kūrėjas N.Burgeris, žinomas kaip 2011-ųjų juostos „Šalutinis efektas“ ir 2006-ųjų filmo „Iliuzionistas“ režisierius. Naujojo jo darbo scenarijus sukurtas pagal to paties pavadinimo Veronicos Roth romaną, išleistą 2011-aisiais.

Fantastinis ateities pasaulis, kova už vietą bendruomenėje, meilę ir pasipriešinimas tobulai sistemai Lietuvos kino teatruose jau nuo kovo 28 dienos.

VIDEO: Filmo anonsas

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius