Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Dainininkė Hillary Scott pateko į pavojingą gaisrą autobuse

JAV grupės „Lady Antebellum“ žvaigždė Hillary Scott džiaugiasi nenukentėjusi per jos gastrolių trupės autobuso gaisrą, kuris įvyko ketvirtadienį, dainininkei važiuojant į Kantri muzikos apdovanojimų (ACM Awards) ceremoniją Teksase.
Charlesas Kelley, Hillary Scott ir Dave'as Heywood iš grupės „Lady Antebellum“
Charlesas Kelley, Hillary Scott ir Dave'as Heywood iš grupės „Lady Antebellum“ / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Hitu tapusios dainos „Need You Now“ atlikėja miegojo, kai sprogo autobuso, kuriuo ji važiavo kartu su vyru ir gastrolių vadybininku, padanga ir įsiplieskė gaisras autobuso gale.

Ji pasakojo pramoginei televizijos naujienų laidai „Extra“: „Atsibudau iš kieto miego. Laimei, vilkėjau padoriai atrodančią pižamą, nes kelias valandas teko praleisti šalikelėje, ir pagriebiau savo telefoną bei rankinę. Išlėkiau lauk per 10 sekundžių. Mes visi atsidūrėm toli, saugiu atstumu.“

„Atvirai sakau – kai matai vakarykščių įvykių įrašą, atrodo tikras stebuklas, kad supleškėjo tik drabužiai, „iPad“ ir keli tualeto reikmenys“, – pridūrė H.Scott.

AFP/„Scanpix“ nuotr./„Lady Antebellum“ vokalistė Hillary Scott
AFP/„Scanpix“ nuotr./„Lady Antebellum“ vokalistė Hillary Scott

„Visos pagalbos tarnybos Dalase dirbo nuostabiai – visi policininkai ir ugniagesiai; niekas nenukentėjo, o mano mergytė buvo saugi namuose. Tai išties labai svarbu – mes visi iš tikrųjų gyvi ir sveiki, – sakė dainininkė. – Tikėjau stebuklais prieš vakar ir dar labiau tikiu šiandien.“

H.Scott nurodė, kad drabužiai, kuriuos ji ketino vilkėti per „ACM Awards“ ceremoniją, sudegė per gaisrą, bet ji sugebėjo rasti pamainą.

Per 50-ąją kasmetinę Kantri muzikos apdovanojimų ceremoniją, kuri vyks sekmadienį „AT&T“ stadione Arlingtone, „Lady Antebellum“ atliks savo naujai išleistą dainą „Long Stretch of Love“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius