Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Dainininkė Sinead O'Connor ketvirtąsyk tuoktis nutarė per 45-ąjį gimtadienį

Airių kilmės dainininkė Sinead O'Connor ir vėl žengs prie altoriaus. Gruodžio 8-ąją 45-erių gimtadienį švęsianti atlikėja susituokti ketvirtąjį kartą nutarė per savo jubiliejų.
Sinead O'Connor
Sinead O'Connor / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Sinead O'Connor

„Su didžiuliu džiaugsmu pranešu, kad aš ir mano mylimas vaikinas Barry Herridge‘as susituoksime rytoj, 2011-ųjų gruodžio 8-ąją, vietoje, kurios nenorime atskleisti. Tai bus mano svajonių vestuvių ceremonija. Aš esu labai laiminga moteris“, – oficialiame tinklalapyje pranešė S. O'Connor.

Asmeninis airių dainininkės gyvenimas buvo išties permainingas. Vedybų laimės ji ieškojo jau tris kartus. Pirmąsyk S.O'Connor ištekėjo už muzikos prodiuserio Johno Reynoldso, kuris prisidėjo prie keleto jos albumų ir pirmojo vaiko gimimo. Jie išsiskyrė geruoju ir vyras vis dar dirba atlikėjos prodiuseriu ir jos grupės būgnininku.

2002-aisiais S.O'Connor susituokė su žurnalistu Nicholasu Sommerladu ir susilaukė dviejų vaikų. 2006-aisiais dainininkė užmezgė romaną su Franku Bonadio, su kuriuo susilaukė ketvirtosios atžalos. Jiedu išsiskyrė 2007-ųjų vasarį dėl F.Bonadio ir buvusios jo žmonos nesutarimų. Trečiąsyk S.O'Connor ištekėjo 2010-ųjų liepą už ilgamečio draugo Steve‘o Cooney. Jie išsiskyrė 2011-ųjų balandį.

S.O‘Connor išgarsėjo išleidusi Prince‘o dainos „Nothing Compares 2 U“ perkūrinį ir jo vaizdo klipą 1990-aisiais. Būtent toji išvaizda – gilus žvilgsnis, lieknas ir išraiškingas veidas, skusta galva, visam laikui įsirėžė klausytojų atmintyje. Šiemet, kai S.O'Connor keliavo su koncertiniu turu po Europą, daugelis stebėjosi, kaip pastaruoju metu atlikėja sustambėjo ir neprisižiūri. Paskutinis jos albumas „Throw Down Your Arms“ buvo išleistas 2005-aisiais.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius