Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Dar dvi moterys kaltina aktorių Seagalą lytiniu priekabiavimu

Dar dvi moterys apkaltino aktorių Steveną Seagalą lytiniu priekabiavimu, kuris pasireiškė moterims dirbant veiksmo filmų aktoriaus asistentėmis.
Stevenas Seagalas
Stevenas Seagalas / „Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Moteris

Savo rašytinius parodymus moterys pateikė norėdamos padėti buvusiai manekenei Kayden Nguyen, kuri reikalauja iš filmo „Apsiaustis“ (Under Siege) žvaigždės 1 mln. JAV dolerių kompensacijos už tai, jog šis ja naudojosi kaip „žaisliuku“ lytiniams poreikiams patenkinti, kai paskyrė savo vyriausiąja asistente.

Viename iš parodymų, kurį skelbia TMZ.com, moteris pasakoja, kaip S.Seagalas maigė jos krūtinę sakydamas, jog „tiesiog tikrina, kaip tai darytų sukietėjimų ieškantis gydytojas“.

„Seagalo ranka nuslydo į mano kelnaites“, – pasakojo viena liudytoja. Anot jos, aktorius teisinosi tenorėjęs sekundę ją paliesti.

Abi moterys tvirtina dėl S.Seagalo priekabiavimų išėjusios iš darbo.

Tuo tarpu aktoriaus advokatas Marty Singeris šiuos kaltinimus pavadino „absurdiškais“ ir pareiškė, kad jo klientas akyse nebuvo matęs tų moterų.

„Mano klientas nepažįsta tų moterų ir jo įdarbinimo dokumentų patikrinimo pirminiais duomenimis, nėra jokių įrašų, liudijančių, kad tos moterys būtų jam dirbusios“, – sakė teisininkas.

„Rašytinius parodymus akivaizdžiai paruošė K.Nguyen advokatas, kad jie būtų nutekinti žiniasklaidai“, – tvirtino M.Singeris.

Dėl šių kaltinimų buvo sustabdytas S.Seagalo realybės šou „Steven Seagal Lawman“. 
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius