Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Davidas Beckhamas pasidarė „cenzūruotą“ tatuiruotę

Naujausią tatuiruotę pagal viduramžių freskos motyvus pasidaręs futbolininkas Davidas Beckhamas ją kiek pakoregavo, kad „išlaikytų savo padorumą ir kuklumą“.
Davidas Beckhamas
Davidas Beckhamas / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Britų žurnalistai juokauja, kad šios savybės kažkodėl garsenybės nejaudino, kai pozavo itin gundančioms „Emporio Armani“ apatinių reklamoms su žmona Victoria. Tiesa, kaip pranešė Dailymail.co.uk, akivaizdu, kad D.Beckhamas kuklinasi ant rankos išsitatuiruoti nuogą moterį. Naujoji sportininko kūno puošmena yra padaryta pagal Francesco Francios viduramžiais tapytą paveikslą, kuriame Kupidonas neša žmoną Psichę į rojų.

Italijos „Milan“ futbolo klube žaidžiantis futbolininkas sumanė, kad paveikslo originale visiškai nuoga esanti Psichė ant jo rankos būtų šiek tiek prisidengusi moteriškumą. Spėjama, kad tokį D.Beckhamo žingsnį paskatino ir tai, kad jis turi daugybę nepilnamečių gerbėjų.

Žurnalistų duomenimis, sportininkas iš viso turi mažiausiai 18 tatuiruočių. Jos išmarginusios jo nugarą, rankas ir kitas kūno vietas. Ypač daug kūno puošmenų yra religinės tematikos – Mergelė Marija, šventieji. Prieš du mėnesius jis pasidarė tatuiruotę, vaizduojančią Jėzų Kristų. Šią stileiva skyrė savo seneliui Joe Westui, kuris mirė praėjusių metų gruodį, atminti.

Praėjusį rugsėjį 34-erių vyras savo tatuiruočių kolekciją buvo papildęs ir progine tatuiruote – jo ranką apjuosė 10 rožių žiedas, simbolizuojantis tiek pat santuokos metų. D.Beckhamo kūną puošia ir kryžiaus formos tatuiruotė bei visų sūnų – Brooklyno, Romeo ir Cruzo – vardai. Ant dešinės rankos ištatuiruotas berniukų angelas sargas.

Manoma, kad naujausia D.Beckhamo tatuiruotė, vaizduojanti Kupidoną ir Psichę, – dovana žmonai ir reiškia nenugalimą jų meilę.

Naująją futbolininko tatuiruotę pažiūrėti galite čia.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius