Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Davidas Beckhamas su prostitute kovoja už tiesą

Nerimstant garsaus futbolininko Davido Beckhamo ir jį neištikimybe apkaltinusios prostitutės Irmos Nici teisinei kovai, internete buvo išplatintas teismo dokumentas, kuriame garsus sportininkas įrodinėja, kad negalėjo leisti laiko su I.Nici, kaip ši tvirtina, nes užsiėmė visai kitais reikalais.
Davidas Beckhamas
Davidas Beckhamas / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Dokumentą paviešino Radaronline.com. Londone parašytą D.Beckhamo pasiaiškinimą tinklalapyje gali perskaityti visi norintys. Skandalas tarp futbolininko ir I.Nici kilo pernai, kai moteris žurnalui „InTouch“ papasakojo keliskart 2007-aisiais garsiam vyrui suteikusi intymių paslaugų. Vienas iš jos nupasakotų atvejų buvo lovos žaidimai trise su dar viena prostitute. D.Beckhamas ir jo teisininkų komanda kaipmat paneigė tokius pareiškimus, o rugsėjį pateikė 25 mln. JAV dolerių (apie 64,6 mln. Lt) ieškinį prostitutei ir ją citavusiam leidiniui.

Naujausiame pareiškime, kuris bus pridėtas prie Los Andželo Aukščiausiajame Teisme nagrinėjamos bylos dokumentų, D.Beckhamas tiksliai nurodo, ką veikė tuo metu, kai, I.Nici tvirtinimu, buvo neištikimas žmonai. Beje, jo žmona Victoria šiuo metu laukiasi ketvirto vaiko.

Pirmą kartą I.Nici teigė su garsenybe atsidūrusi lovoje 2007-ųjų rugpjūtį. Tačiau, sportininko teigimu, I.Nici minimą dieną viešbutyje jį masažavo gydytojas. Anot D.Beckhamo, keliaujant su Los Andželo „Galaxy“ komanda masažas – įprasta jo darbotvarkės dalis, būtina vakare prieš varžybas. „Mano apsauginiai buvo su manimi prieš, po ir masažo metu. Kai medikas išėjo, nuėjau miegoti“, – rašo sportininkas.

Jis neigė su I.Nici miegojęs ir praėjus mėnesiui Niujorko viešbutyje „Le Parker Meridien“. Šiuo atveju moteris tikino iš D.Beckhamo gavusi 10 tūkst. JAV dolerių (apie 25,8 tūkst. Lt) už surengtas linksmybes trise – su dar viena prostitute. Pasak futbolininko, tai neįmanoma, mat jis „niekada kišenėje nesinešioja tūkstančių dolerių grynaisiais“.

Savigynos dokumente D.Beckhamas pateikė 21 argumentą. Jis taip pat pridūrė, kad niekada nemokėjo I.Nici ar kuriai kitai prostitutei už intymias paslaugas, su jomis nesusitiko ir apskritai jį apkaltinusios moters nepažįsta. Kokio atsakomojo žingsnio imsis I.Nici, nežinia, tačiau akivaizdu, kad tai dar ne pabaiga. Kitas teismo posėdis numatytas vasario 7-ąją.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius