Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Davidas Lettermanas slapta vedė

Televizijos komikas Davidas Lettermanas slapta vedė ilgametę draugę, o pirmadienį savo laidos auditorijai pasakė, kad vos nepraleido ceremonijos, nes automobilis įklimpo purve.
Davidas Lettermanas savo laidoje
Davidas Lettermanas savo laidoje / „Scanpix“ nuotr.

61 metų D.Lettermanas ir Regina Lasko susituokė per ceremoniją teisme, netoli savo rančos Montanoje. Tai įvyko ketvirtadienį.

Porai, kuri draugavo nuo 1986-ųjų, kompaniją palaikė jų penkiametis sūnus Harry.

„Vesti vengiau gana ilgai, gal 23 metus. Tiesą sakant, nesvarbu, ar taip buvo, paslapčia jutau, kad vedę vyrai manimi žavėjosi... lyg būčiau paskutinis tikras šaulys“, – per savo laidą „Late Show“ sakė D.Lettermanas.

Tačiau jungtuvių ceremonija Titono apygardos teismo rūmuose Šote vėlavo valandą, nes šeimos automobilinis furgonas įklimpo purve dvi mylios nuo namų. D.Lettermanas pučiant stipriam vėjui turėjo pareiti pėsčiomis ir pasiimti kitą automobilį.

„Taigi tada susėdome į automobilį ir Harry paklausė: „Ar vis dar važiuojame į miestelį?“ Aš atsakiau: „Taip, važiuojam.“ O jis labai nusiminė, nes mama jam buvo pasakiusi, kad jei aš negrįšiu per valandą, viskas bus atšaukta“, – pasakojo komikas.

D.Lettermano atstovas atsisakė atskleisti ceremonijos detales ar nurodyti R.Lasko amžių. D.Lettermanas, kuris anksčiau buvo vieną kartą vedęs, labai saugo savo privatumą ir retai fotografuojasi su šeima.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius