Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

De Niro šlovė jo vaikams nedaro įspūdžio

Kino legenda vadinamas Robertas De Niro, kurį nuo gruodžio 18 dienos žiūrovai išvys komiškoje dramoje „Viskas normaliai“, tvirtina, kad jo pasiekimai kine daro įspūdį tik jo nepažįstantiems žmonėms. Aktoriaus vaikai nėra itin sužavėti nei „Oskaro“ statulėlėmis, nei kitais apdovanojimais ir su tėvu apie darbą kine beveik nekalba.
Filmas „Viskas normaliai“
Filmas „Viskas normaliai“ / Kadras iš filmo

„Aš savo vaikams nedarau didelio įspūdžio. Apie mano karjerą jie pernelyg nekalba, nors, tiesa, kartais paieško apie mane informacijos „Google“. Ir kas žino, ką apie mane galvoja vaikų draugai?“ – prisipažino R. De Niro, kuriam naujame filme teko vaidinti šeimos ryšius bandantį atkurti ir per Kalėdas savo keturis vaikus nusprendusį aplankyti tėvą.

Realiame gyvenime garsus aktorius iš ankstesnių ryšių taip pat turi keturis vaikus ir vieną atžalą, kurią įsivaikino. Pasak R. De Niro, priežastis, kodėl jo vaikai yra atsparūs kino pasaulio spindesiui, yra ta, kad jie užaugo ne Holivude.

„Su savo pirmąja žmona ir vaikais Holivude turėjome namą, tačiau negaliu pasakyti, kad ten praleisdavome itin daug laiko. Man patinka atvažiuoti į Los Andželą, tačiau tikrai nenorėčiau jame gyventi“, – sakė aktorius.

Robertas De Niro, Drew Barrymore, Kate Beckinsale ir Samas Rockwellas – puikioje kalėdinėje juostoje apie sugrįžimą į šeimą „Viskas normaliai“! Žiūrėkite kinuose nuo gruodžio 18 dienos!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius