Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Dėl modelio karjeros Kendall Jenner yra pasiryžusi palikti realybės šou „Keeping Up with the Kardashians“

Jaunoji Kardashian klano narė Kendall Jenner (17) atviravo, kad dėl modelio karjeros yra pasirengusi palikti realybės šou „Keeping Up with the Kardashians“.
Kendall Jenner
Kendall Jenner / AFP/„Scanpix“ nuotr.

„Dar niekada nesu sulaukusi tokio pasiūlymo, bet turbūt atsisakyčiau filmuotis realybės šou, jei man pasiūlytų rimtai imtis modelio darbo“, – duodama interviu žurnalui „V“ kalbėjo mergina. K.Jenner dalyvavo žurnalo rengiamoje fotosesijoje ir prieš kameras pasirodė be makiažo.

„Nemanau, kad žmonės į mane žiūri rimtai. Kai pradėjau dirbti modeliu, tai man buvo tik hobis ar laisvalaikio praleidimo būdas. Aš pati nežiūrėjau į tai kaip į darbą ar savo ateitį. Daugelis nurašo mane, nes žiūri realybės šou apie mano šeimą ir mano, kad aš esu tuštutė“, – kalbėjo K.Jenner.

Tačiau nepaisydama aplinkinių požiūrio, Kendall prisipažino tikinti, kad jos laukia sėkminga karjera aukštosios mados pasaulyje. „Noriu būti modelis ir podiumu žengti aukštosios mados pristatymuose. Tikiuosi, kad mane pastebės ir netrukus mano veidas papuoš ne vieno žurnalo viršelį“, – savo svajonėmis dalijosi Kardashian šeimos narė.

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius