Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Dėl striptizo šokėjos ėmė klibėti Fergie santuoka

Suspindėjusi per „Victoria's Secret“ madų šou ketvirtadienį dainininkė Fergie niekam net nesukėlė minties, jog ją slegia bėdos dėl šeimos. Kalbama, kad dainininkė iš paskutiniųjų kovoja, kad išsaugotų savo 11 mėnesių trunkančią santuoką.
Fergie patvirtino besilaukianti dvynukų.
Fergie patvirtino besilaukianti dvynukų. / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Su grupe „The Black Eyed Peas“ madų šou Niujorke pasirodžiusi dainininkė pasižadėjusi užstoti savo sutuoktinį Joshą Duhamelį, kuris, kaip manoma, turėjo vienos nakties nakties nuotykį su striptizo šokėja, praneša dailytelegraph.com.

34 metų šokėja  Nicole Forrester tvirtina, kad aktorius J.Duhamelis ją sugundė striptizo klube „Tattletales“, kuriame ji šoko. Kalbama, jog Nicole net pasiryžusi tai įrodyti ir būti ištirta melo detektoriumi.

Tačiau Josho atstovas tokias kalbas griežtai paneigė: „Tai nėra pirmas ir nebus paskutinis kartas, kai  striptizo šokėjai yra sumokama didelė pinigų suma tam, kad ji kalbėtų melą apie įžymybę. Ši istorija visiškai absurdiška“.

Fergie, kuri, draugų teigimu, išgirdusi šią istoriją puolė į ašaras, neseniai šią striptizo šokėjos paskelbtą istoriją pavadino absurdu.

Tačiau žvaigždei artimas šaltinis patvirtino, jog ši istoriją dainininkę labai sukrėtė: „Labai švelnus pasakymas, kad tai atvedė jos santuoką į krizę. Bet Fergie yra tvirta mergina ir ji pasiryžusi išsikapstyti. Ji lieka su Joshu ir nusprendė paremti jį iki galo. Ji pasakė, kad mylį jį ir jis jai yra per daug svarbus“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius