Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Dėl vaidmens filme „Kaip atsikratyti boso?“ Jennifer Aniston tapo tamsiaplauke

Aktorės Jennifer Aniston šukuosena, nors daugeliui ir atrodo beveik nesikeičianti, nuo pat serialo „Draugai“ laikų aptarinėjama ir aprašinėjama lyg būtų nepakartojama.
Jennifer Aniston
Jennifer Aniston / Acme Film nuotr.

Pati žvaigždė ne kartą yra prasitarusi, jog turi labai mylimą kirpėją, kuris visur keliauja drauge, be to, savo plaukų priežiūrai ji negaili nei laiko, nei pinigų. Tačiau besifilmuojant naujausioje komedijoje „Kaip atsikratyti boso?“, kurią jau šį savaitgalį pradeda rodyti ir Lietuvos kino teatrai, vienai žymiausių pasaulio šukuosenų teko nelengvas išbandymas: scenarijaus autoriai pareikalavo, kad J.Aniston plaukus nusidažytų tamsiai ruda spalva.

„Niekas iš kūrybinės grupės nenorėjo, kad įkūnydama savo heroję dėvėčiau peruką – jie buvo įsitikinę, kad su juo manęs niekas neatpažins. Aš labai nemėgstu eksperimentuoti su plaukais, todėl jiems sakiau: bet juk mano vardas bus įrašytas titruose, koks skirtumas, ar mane kas pažins? Tačiau vėliau man teko nusileisti ir sutikti su filmo autorių reikalavimais“, – sakė J.Aniston.

Iki šiol aktorės vizitine kortele buvusius šviesius, laisvai krintančius plaukus kirpėjai pailgino ir nudažė tamsiai. „Perskaičiusi scenarijų supratau, kad čia reikia kitokios manęs – griežtesnės, taigi ir tamsiaplaukės. Studija sumokėjo tikrai neblogus pinigus, todėl nenorėjo matyti manęs su peruku. Taigi aš drebančia širdimi sėdau į kirpėjo kėdę. Dabar, kai vėl esu šviesiaplaukė, dėl to nesigailiu ir jaučiuosi visai gerai“, – pasakoja aktorė.

Be apkalbų apie jos naują įvaizdį, J.Aniston kankina ir gandai apie scenas filme, kuriose ji neva pasirodo iki pusės nuoga: „Taip, filme tikrai yra pikantiškų vaizdelių, tačiau užtikrinu jus, kad nuogos manęs nepamatysite. Nuogiausias momentas filme – kai aš vilkiu daktaro chalatą ir nesegiu po juo liemenėlės. Na gerai, išduosiu paslaptį: pamatysite mane vien su apatiniais.“

J.Aniston herojė filme „Kaip atsikratyti boso?“, odontologė Julie Harris, seksualiai priekabiauja prie savo asistento ir net pastarajam pasiūlo pasimylėti, kol šalia operacijos metu guli užmigdytas pacientas. Kai asistentas šio pasiūlymo atsisako, ji pagrasina pasakyti jo sužadėtinei, kad jiedu turėjo intymių santykių. Beje, ji turi rimtą kompromatą: kartą užmigdžiusi savo padėjėją, ji nusifotografavo su juo gana nepadoriomis pozomis... Tokią heroję Jennifer prisipažįsta vaidinanti pirmą kartą.

„Dažniausiai kalės būna vyrai. Todėl įkūnydama Julie Harris dažnai pagalvodavau apie ją kaip apie vyrą. Man buvo įdomu vaidinti įžūlią ir sekso ištroškusią moterį. Tiesiog buvau bloga mergaitė ir tuo mėgavausi. Užtektinai prisivaidinau gražių teigiamų vaidmenų, todėl ir rizikavau. Tai pasiteisino ir net negaliu pykti dėl to, kad stilistai sugadino tiek laiko puoselėtą šukuoseną“, – juokiasi Holivudo žvaigždė.

Drauge su J.Aniston komedijoje „Kaip atsikratyti boso?“ pamatysime Keviną Spacey, Jasoną Sudeikį, Jasoną Batemaną, Jamie Foxxą. Juosta pasakos apie trijų draugų svajonę atsikratyti gyvenimą jiems itin sparčiai trumpinančių vadovų. Išeiti iš darbo vaikinai negali sau leisti, tad, kartą išgėrę viena kita taurele per daug ir išklausę buvusio kalinio patarimų, trys draugai sukuria, atrodytų, absoliučiai aiškų planą, kaip atsikratyti savo darbdavių. Tik viskas būtinai turi vykti ne pagal planą...

Filmo „Kaip atsikratyti boso?“ anonsas:

VIDEO: KAIP ATSIKRATYTI BOSO? - oficialus filmo anonsas

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Užsisakykite 15min naujienlaiškius