Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Dėmesio centre – Sylvesterio Stallone reakcija nelaimėjus „Oskaro“: žiūrėkite video

Mažai kas abejojo, kad per 88-uosius Kino meno ir mokslo akademijos apdovanojimus geriausiu antraplaniu aktoriumi bus paskelbtas Sylvesteris Stallone (69). Tačiau netikėtumas įvyko: „Oskaras“ už antraplanį vaidmenį atiduotas Markui Rylance‘ui, o S.Stallone liko nieko nepešęs, rašo Usmagazine.com.
Sylvesteris Stallone
Sylvesteris Stallone / Stop kadras

Geriausio antraplanio aktoriaus kategorijoje S.Stallone buvo nominuotas už pasirodymą juostoje „Krydas: gimęs kovoti“. Jo varžovui M.Rylance‘ui „Oskaras“ įteiktas už vaidybą filme „Šnipų tiltas“. 

Kategorijoje taip pat buvo nominuoti Christianas Bale'as už filmą „Didžioji skola“, Tomas Hardy už filmą „Hju Glaso legenda“ ir Markas Ruffalo už filmą „Sensacija“. 

Pastarąjįkart S.Stallone „Oskarui“ buvo nominuotas prieš 40 metų, todėl šiųmetės apdovanojimų ceremonijos laukė itin nekantriai. Aktorius neslėpė savo lūkesčių laimėti, tačiau pergalės, turbūt, tikėjosi kiekvienas nominuotasis. 

„Scanpix“/AP nuotr./Markas Rylance'as
„Scanpix“/AP nuotr./Markas Rylance'as

O laimėjo M.Rylance‘as. „Nuostabus metas būti aktoriumi. Didžiuojuosi galėdamas būti to dalimi“, – atsiimdamas „Oskaro“ statulėl kalbėjo jis „Dolby“ teatro scenoje. 

Publikos dėmesį patraukė S.Stallone reakcija sužinojus, kad „Oskaras“ atiteko varžovui. Aktoriaus veide netruko atsispindėti nusivylimas, tačiau jis susitvardė ir atidavė triumfavusiam kolegai savo aplodismentus. 

O socialiniuose tinkluose tada pasipylė garsenybių žinutės, kuriose - palaikymas garsiam aktoriui. 

@officialslystallone To me, you're the best, no matter what they say.

A video posted by Arnold Schwarzenegger (@schwarzenegger) on

Anksčiau S.Stallone rimtai svarstė boikotuoti šių metų „Oskarų“ ceremoniją dėl juodaodžių kino industrijos atstovų gretose kilusio judėjimo „#OscarsSoWhite“. Tamsiaodžiai įsitikinę, kad jiems apdovanojimų rengėjai skiria per mažai dėmesio ir nėra linkę įvertinti jų darbo. 

S.Stallone atskleidė, kad prieš priimdamas sprendimą, dalyvauti ceremonijoje ar ne, konsultavosi su juostos „Krydas: gimęs kovoti“ režisieriumi Ryanu Coogleriu, taip pat kolega aktoriumi Michaelu B. Jordanu.

„Prisimenu, kaip kalbėjau su R.Coogleriu, kai tai nutiko. Paklausiau jo, ką jis nori, kad daryčiau, nes tikrai maniau, kad tai jo atsakomybė nuspręsti. Sakiau, kad jei jis nori, aš eisiu. Jei nenori, neisiu. O jis atsakė, kad eičiau. Štai toks jis bičas. Norėjo, kad mes eitume, ir atstovautume filmui“, – anksčiau pasakojo S.Stallone. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius