Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Demi Moore. Ar ji ir vėl atleis neištikimam vyrui?

Pasaulio spaudą apskriejo žinia, kad aktorė D. Moore (48) ketina skirtis su savo neištikimu vyru gražuoliu aktoriumi Ashtonu Kutcheriu (33). Kaip kalbama, „sutrypta ir pažeminta“ moteris su savo advokatu jau aptarė skyrybų detales, tačiau atsirado liudininkų, savaitgalį pastebėjusių saldžiąją porelę kartu. Galbūt pora susitaikys ir bus išvengta net 290 mln. JAV dolerių siekiančio bendro turto dalybų?
Demi Moore ir  Ashtonas Kutcheris
Demi Moore ir Ashtonas Kutcheris / AOP nuotr.

Susitikimas

Aktoriai susipažino vakarienės viename Niujorko restorane metu. „Pirmiausia atkreipiau dėmesį į jos figūrą – Demi atrodė pritrenkiamai! Aš nežinojau, kad ji pirmo ryškumo kino žvaigždė“, – prisimena Ashtonas. Demi prisipažino, kad tas vakaras pakeitė jos gyvenimą. Iškart po pažinties jiedu praleido visą naktį... kalbėdami apie gyvenimą, o kitas dvi savaites intensyviai bendravo SMS žinutėmis. Pora oficialiai susitikinėti pradėjo 2003-ųjų gegužę. „Aš gyvenau viengungiškame bute Los Andžele, kurį dalijausi su savo bičiuliu. Vos po trijų pasimatymų mudu su Demi apsisprendėme gyventi kartu. Taigi ji su trimis dukterimis persikraustė į mano nedidelį butą. Tą gyvenimo periodą prisimenu su šypsena“, – neslepia Ashtonas.

Vestuvės

2005-ųjų rugsėjo 24-ąją pora susituokė savo namuose Beverli Hilse. Tai buvo trečioji Demi ir pirmoji Ashtono santuoka. Demi vilkėjo kreminės spalvos „Lanvin“ nuotakos suknelę, o Ashtonas pasipuošė tokios pat spalvos „Brook Brothers“ kostiumu ir skrybėle. Ceremonijoje dalyvavo 100 svečių, tarp kurių – ir buvęs Demi vyras aktorius Bruce’as Willisas bei trys jųdviejų dukterys.

AOP nuotr./Demi Moore ir  Ashtonas Kutcheris
AOP nuotr./Demi Moore ir Ashtonas Kutcheris

Kodėl jis pamilo vyresnę moterį?

„Visą gyvenimą buvau apsuptas vyresnių žmonių. Vaikystėje laiką leisdavau ne su bendraamžiais, o su mama ir jos draugais. Retkarčiais jaučiuosi besielgiantis taip, tarsi man būtų penkiasdešimt metų“, – prisipažįsta Ashtonas.

Gandai

Vos tik sužinoję apie naują porą Holivude, dauguma ėmė skleisti kalbas, neva Ashtonas prisiplakė prie Demi tik dėl to, kad gautų daugiau vaidmenų kine. „Žinau, kad visus stebina tai, jog pamilau gerokai vyresnę moterį. Tačiau, mielieji, pasižiūrėkite, kaip ji atrodo. Fantastiškai! Bet net jei taip ir neatrodytų, vis tiek ją mylėčiau. Amžiaus skirtumas manęs nė kiek nejaudina“, – tvirtina aktorius.

Vienos nakties nuotykiai

Ashtonas neslepia, kad, prieš sutikdamas Demi, buvo didelis lovelasas: „Dievinau vienos nakties nuotykius ir buvau užsibrėžęs tikslą permiegoti su kuo daugiau moterų.“ Tačiau sutikęs Demi ir prie altoriaus prisiekęs amžiną meilę, Ashtonas teigė visiškai pakeitęs savo požiūrį ir nusprendęs būti ištikimas visą gyvenimą.

„Aš myliu moteris. Visas moteris. Demi tai žino ir visiškai tam neprieštarauja. Žinoma, tol, kol aš žvalgausi, o neliečiu jų. Aš ir nedarau to, kas man uždrausta, nes puikiai žinau, kiek daug reikėtų paaukoti, jei padaryčiau klaidą“, – kadaise sakė aktorius.

AOP nuotr./Demi Moore ir  Ashtonas Kutcheris
AOP nuotr./Demi Moore ir Ashtonas Kutcheris

Neištikimybė

Rodos, klaidą jis padarė. Ir net ne vieną. Šeštųjų vedybų metinių išvakarėse Demi pasiekė nuotraukos, kuriose užfiksuotas jos sutuoktinis, dalyvaujantis orgijose su keturiomis merginomis. Viena iš jų, 23 metų Teksaso gyventoja Sarah Lean, pasistengė, kad apie aktoriaus neištikimybę sužinotų visas pasaulis: „Mes mylėjomės. Lovoje jis nuostabus. Jokiomis apsisaugojimo priemonėmis nesinaudojome.“

Kalbų apie Ashtono neištikimybę sklandė ir anksčiau. Buvo rašyta apie A. Kutcherio aistrą 21-ų metų kambarinei, su kuria jis mylėjosi bendruose savo ir Demi namuose ant sofos, kol žmona filmavosi. Tiesa, šis skandalas nebuvo ilgai narpliojamas, o viešai prabilusią merginą Ashtonas netgi padavė į teismą už šmeižtą. Artima šeimos draugė prasitarė, kad porelė dažnai mėgaudavosi grupiniu seksu. Neva Ashtonas ir Demi į draugiją pasikviesdavo vis kitą merginą. Galbūt šįkart Demi supyko, kad į orgijų vakarėlį nebuvo pakviesta būtent ji?

Pasekmės

Kalbama, kad dėl savo poelgio Ashtonas labai gailisi, vis dar nešioja vestuvinį žiedą ir maldauja žmonos atleidimo. O Demi, kuri daugelį metų buvo visiška abstinentė, vis dažniau pastebima gurkšnojanti alkoholinius kokteilius. Aktorės draugė prasitarė, kad Demi iš sielvarto beveik nieko nevalgo, todėl jos svoris pasiekė kritinę – 42 kg – ribą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius