-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Depeche Mode“ Vilniuje nekoncertuos, turą tęs kitose šalyse

Savo tinklalapyje „Depeche Mode“ praneša negalėsianti surengti aštuonių anksčiau atidėtų koncertų. Tarp jų minimas ir koncertas Vilniaus „Žalgirio“ stadione, turėjęs vykti gegužės 27 d., o vėliau perkeltas į rugsėjį.
„Depeche Mode“.
„Depeche Mode“ / Organizatorių nuotr.

Pranešama, kad nors sustabdytas turas po pasaulį „Tour of the Universe“ tęsiamas, į koncertų tvarkaraštį nepavyks įsprausti anksčiau atidėtų pasirodymų.

Primename, kad gegužės 12 dieną, prieš pat pasirodymą Atėnuose, „Depeche Mode“ lyderį D.Gahaną ištiko ūmus gastroenterito (virškinamojo trakto infekcijos) priepuolis. Dėl šios priežasties grupė buvo priversta nukelti net 9 koncertus, kurie turėjo vykti Graikijoje, Turkijoje, Rumunijoje, Bulgarijoje, Serbijoje, Kroatijoje, Lenkijoje, Latvijoje ir Lietuvoje.

Netrukus per atnaujintas gastroles „Depeche Mode“ pristatys neseniai išleistą naujausią studinį albumą „Sounds Of The Universe“. Keletą metų įrašinėtas darbas perkamiausių albumų sąrašuose Didžiojoje Britanijoje pasiekė antrą, o Jungtinėse Amerikos Valstijose – trečią vietas. Naują albumą puikiai įvertino ne tik gerbėjai, bet ir muzikos kritikai, „Sounds Of The Universe“ vadinantys bene brandžiausiu „Depeche Mode“ albumu.

Į grupės pasirodymą Vilniuje buvo parduota apie 20 tūkst. bilietų.

Kiek anksčiau koncerto organizatoriai ragino išsaugoti įsigytus bilietus į atidėtą (kaip manyta tuomet) grupės koncertą. Tačiau dabar vilčių, kad koncertas įvyks, neliko.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius