Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Depeche mode“ vokalistas atsidūrė ligoninėje (atnaujinta 21.30 val.)

Grupės „Depeche mode“, kurios būsimasis koncertas Vilniuje vadinamas laukiamiausiu renginiu šiais metais Lietuvoje, turui po pasaulį iškilo grėsmė, praneša naujienų portalas ananova.com.
Davidas Gahanas
Davidas Gahanas / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Kaip praneša ananova.com, grupės lyderis Davidas Gahanas buvo nuvežtas į ligoninę prieš antradienį turėjusį įvykti koncertą Atėnuose. 47 metų vokalistas pasijuto blogai persirengimo kambaryje prieš pat  pasirodymą.

Iš pradžių gerbėjams paskelbta, kad galbūt atlikėjo sveikata pasitaisys ir koncertas bus nukeltas į trečiadienį, tačiau renginio organizatoriai pranešė, jog D.Gahanas jaučiasi blogai ir koncertuoti vis dar negali.

Grupės atstovas spaudai atsiprašė visų gerbėjų už neįvykusį pasirodymą ir sakė, kad medikai patarė  dainininkui nekoncertuoti.

Kol kas nepranešama, ar įvyks kiti koncertai, o grupės tinklalapyje rašoma, kad greitai bus išplatintas pranešimas apie būsimus „Depeche mode“ pasirodymus.

Grupės „Depeche mode“ koncertas Vilniuje turi vykti gegužės 27 dieną.  

Papildyta 21.30 val. Kol kas „Depeche mode“ gerbėjams žinios nėra džiugios – grupės tinklalapyje paskelbta, kad atšaukiamas ir koncertas Stambule, turėjęs įvykti ketvirtadienį. Informacijos apie kitus koncertus kol kas nėra.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius