Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Didžiosios Britanijos medžiotojų draugijos narės apsinuogino pikantiškam kalendoriui

Dažniausiai šios moterys jodinėjimo įrangą naudoja norėdamos apsisaugoti nuo purvino rudens, tačiau šį kartą grupė moterų iš medžiotojų draugijos nusprendė apsinuoginti kalendoriui. Apsinuoginusias medžiotojas fotografavo draugijos narė Verity Johnson. Žmonės.lt susisiekus su fotografe, ji mielai sutiko pasidalyti nuotraukomis su mūsų portalo skaitytojais.
2013-ųjų „Tynedale Hunt“ kalendorius
2013-ųjų „Tynedale Hunt“ kalendorius / Verity Johnson nuotr. specialiai Žmonės.lt
Temos: 1 Labdara
Verity Johnson nuotr. specialiai Žmonės.lt/2013-ųjų Tynedale Hunt kalendorius
Verity Johnson nuotr. specialiai Žmonės.lt/2013-ųjų „Tynedale Hunt“ kalendorius

Daugiau nei tuzinas moterų, kurių amžius nuo 18 iki 65, nusifotografavo „Tynedale Hunt 2013“ kalendoriui, o iš pardavimo surinktos lėšos bus paaukotos „Great North Air Ambulance“, rašo Dailymail.co.uk.

Idėja suburti visas šias moteris tokiam kilniam tikslui kilo Claire Angus, kuri yra jaunesnioji Nortumberlande, Didžioji Britanija, įsikūrusios medžiotojų draugijos vadovė.

„Buvo nuostabu, kaip daug mes plepėjome ir kaip ši patirtis mus suartino, nors ir buvo gana žvarbus oras. Manau, tai puiki lėšų rinkimo idėja, ypač dėl to, kad greitoji oro pagalba labai reikalinga per įvairius jojimo renginius bei mūsų medžioklę, – apie netradicinę idėją pasakojo A.Angus.   

„Damos iš pradžių jautėsi nepatogiai, tačiau nukritus chalatams pasigirdo tik kikenimas. Buvo viena scena, kai fotografavome merginas važiuojančias dviračiais, jas turėjo vytis skalikai, tačiau jie to nedarė, todėl vienas iš medžiotojų turėjo važiuoti iš paskos ir juos raginti. Kiek buvo juoko! Moterys dar labiau pažino viena kita ir dar labiau susidraugavo, nes visos turėjo tokią netradicinę patirtį“, – apie fotosesijos užkulisius Dailymail.co.uk. pasakojo fotografė.

140 kalendorių, kurių daina 13,95 svarų sterlingų (59,7 litų), buvo parduota per keturias dienas. Prekyba tęsiasi ir toliau.

Daugiau intriguojančių nuotraukų iš kalendoriaus galite pamatyti čia.

Daugiau fotografės V.Johnson darbų galite pamatyti čia.

Verity Johnson nuotr. specialiai Žmonės.lt/2013-ųjų Tynedale Hunt kalendorius
Verity Johnson nuotr. specialiai Žmonės.lt/2013-ųjų „Tynedale Hunt“ kalendorius

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius