-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Dizaineris Tomas Fordas ir jo partneris Richardas Buckley tapo tėvais

Dizaineris Tomas Fordas (51) ketvirtadienį pasidalino džiugia naujiena. Jis su ilgamečiu partneriu Richardu Buckley (64) tapo tėvais. Gėjų porai gimė sūnus Alexanderis.
Tomas Fordas
Tomas Fordas / „Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Tomas Fordas

25 metus kartu esanti pora susitiko, kai Tomas perėmė vadovavimą „Gucci“ imperijai. Garsusis dizaineris tuomet buvo vos 25-erių, o „Vogue Hommes International“ vyriausiuoju redaktoriu dirbęs R.Buckley buvo 38-erių, rašo Dailymail.co.uk.

Žurnalas „Love“ pirmieji paskelbė naujieną apie poros pirmagimį. „Sveikinimai Tomui Fordui ir Richardui Buckley, kurie paskelbė apie sūnaus Alexanderio Johno Buckley Fordo gimimą“, – „Twitter“ paskyroje garsiąją porą sveikino žurnalas. 

Čia galite pamatyti poros nuotrauką.

Spėjama, kad sūnų gėjų porai pagimdė surogatinė motina. Tokiu pačiu būdu sūnaus Zachary susilaukė seras Eltonas Johnas ir jo partneris Davidas Furnishas. Berniukas gruodžio 26 dieną švęs savo antrąjį gimtadienį.

Dar praėjusiais metais T.Fordas prisipažino planuojantis tapti tėvu, bet tvirtino, kad niekada jo vaikas netaps žiniasklaidos įrankiu. „Aš visada sakiau, kad noriu turėti vaikų. Kai šiek tiek pasenau, Ričardas pasakė, kad vaikų turėti nenori. Todėl aš nusprendžiau jų ir neturėti. Tačiau jei kada nors turėčiau vaikų, apie tai niekas nesužinos tol, kol vaikas negims. Ir niekas niekada nepamatys vaiko, nes jis tikrai netaps žiniasklaidos įrankiu. Jei aš turėsiu vaiką, jūs net nepastebėsite, kad aš jį turiu. Galbūt jūs pamatysite jį, kai jam bus 18 metų, nes aš viską laikysiu toli nuo prožektorių šviesų“, – praėjusiais metais viename interviu tvirtino T.Fordas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius