Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Drąsioje fotosesijoje aktorės Kristen Bell, Jenna Dewan, Minnie Driver ir Nia Long pozavo visiškai nuogos

Žurnalo „Allure“ gegužės numeryje publikuojamoje fotosesijoje net keturios žavios aktorės išdrįso išsirengti visiškai nuogai. Dvi jų tai padarė įkopusios į penktą dešimtį, o kitos dvi – praėjus mažiau nei metams po gimdymo.
Kristen Bell, Jenna Dewan, Minnie Driver ir Nia Long
Kristen Bell, Jenna Dewan, Minnie Driver ir Nia Long / „Scanpix“ nuotr.

Kiekvienais metais žurnalo „Allure“ gegužės numerio pagrindinė tema yra nuogumas ir tradiciškai kelios garsios moterys pozuoja išskirtinėms ir skoningoms nuotraukoms visiškai nuogos. Šiemet tam pasiryžo Kristen Bell (33 m.), Jenna Dewan-Tatum (33 m.), Minnie Driver (44 m.) ir Nia Long (43 m.).

Visiškai nuogų aktorių nuotraukas galite pamatyti paspaudę ČIA.

Pernai gegužę pirmagimę Everly pagimdžiusi Jenna Dewan-Tatum, paklausta, kaip į tokią drąsią fotosesiją reagavo jos sutuoktinis aktorius Channingas Tatumas, atsakė: „Chanas labai mane palaikė – jis žino, kad aš labai gerai jaučiuosi būdama tokia, kokia esu.“ Aktorė taip pat atviravo, kad ši fotosesija jai pasirodė truputį juokinga, tačiau pripažino, kad greičiausiai nuoga daugiau nebesifotografuos.

„Tikrai juokinga, kai tau sako, ką daryti per tokią fotosesiją. Maždaug: „Rodyk daugiau krūties šono; ar galėtum atpalaiduoti pirštus, kol jais dengi savo spenelį? Ir nerodyk vaginos.“ Tai žodžiai, kurių gyvenime daugiau niekada nebeišgirsiu“, – juokdamasi sakė ji. 

AFP/„Scanpix“ nuotr./Jenna Dewan-Tatum
AFP/„Scanpix“ nuotr./Jenna Dewan-Tatum

Pernai kovą dukterį Lincoln pagimdžiusi Kristen Bell neslepia, kad nėra visai patenkinta savo kūnu. „Droviuosi dėl savo pilvo odos, po gimdymo ji tik dar labiau pablogėjo, – sakė aktorė. – Aš neabejotinai ir su džiaugsmu filmuodamasi naudojausi kūno dublerės paslaugomis.“ Tiesa, Kristen Bell sakė, kad būdama nėščia savo kūnu buvo patenkinta kaip niekada anksčiau: „Žiūrėjau į veidrodį ir mačiau jame Cindy Crawford“. Aktorė teigė, kad jai pačiai gražiausia jos kūno vieta – užpakaliukas. Kristen Bell taip pat žurnalui pasakojo, kad pagimdžiusi kur kas labiau pradėjo rūpintis savo kūnu ir dabar yra sportiškenė nei kada nors anksčiau.

AFP/„Scanpix“ nuotr./Kristen Bell
AFP/„Scanpix“ nuotr./Kristen Bell

Į penktą dešimtį įkopusi Minnie Driver prisipažino, kad jaunystėje dėl savo kūno kompleksavo kur kas labiau nei dabar. „Nebūčiau išdrįsusi taip fotografuotis būdama 25-erių – tada savyje mačiau tik trūkumus. Ir dabar tų trūkumų matau, bet pradėjau pastebėti ir savo privalumus – mano kūnas yra puikus“, – atvira aktorė.

 Ir dabar trūkumų matau, bet pradėjau pastebėti ir savo privalumus, – sakė Minnie Driver.

Minnie Driver prisipažino labiausiai kompleksuojanti dėl savo krūtinės, kuri pasikeitė po sūnaus Henry gimimo. „Truputį droviuosi dėl savo papų, nes esu gimdžiusi ir po to jie labai pasikeitė. Paplūdimyje verčiau būčiau be apatinės maudymosi kostiumėlio dalies, o ne viršutinės“, – sakė Minnie Driver. Aktorė buvo sulaukusi daug įžeidžiančios kritikos dėl savo figūros po to, kai paparacai ją buvo nufotografavę paplūdimyje. Pasirodžius „Allure“ fotosesijai aktorė užčiaupė kritikus savo „Twitter“ paskyroje parašydama: „Jeigu nori, kad žmonės nustotų kalbėti apie tai, kaip atrodai vilkėdama bikinį, leisk jiems pamatyti, kaip atrodai nuoga. Tai paprastai juos užčiaupia :)“

„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Minnie Driver
„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Minnie Driver

Du sūnus auginanti aktorė Nia Long taip pat pripažino, kad labiausiai nepatenkinta yra dėl savo krūtų. „Kai susilauki vaikų, tavo kūnas pasikeičia drastiškai. Nemeluosiu, mano papai nebe tokie, kokie buvo anksčiau“, – atviravo aktorė.

AFP/„Scanpix“ nuotr./Nia Long
AFP/„Scanpix“ nuotr./Nia Long

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Šiame straipsnyje pateikiama informacija skirta asmenims nuo 18 metų, kurie pagal galiojančius LR įstatymus turi teisę naudotis tokio pobūdžio informacija. Jei jums nėra 18 metų, prašome spausti NE ir neatidaryti šio straipsnio. Jei jums jau yra 18 metų, spauskite TAIP tuo pačiu patvirtindami, kad vaizdinė ir grafinė informacija bus skirta tik jūsų asmeniniam naudojimui ir saugoma nuo nepilnamečių.
Taip
Ne
Užsisakykite 15min naujienlaiškius