Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Draugų“ jubiliejaus proga Niujorke laikinai veiks kavinė „Central Perk“, rodyta seriale

Nuo to laiko, kai „Draugai“ užkariavo pasaulį, praėjo jau 20 metų – minėdami šį jubiliejų niujorkiečiai gali atsiduoti garsiojo serialo ir kavos malonumams realioje kavinėje „Central Perk“.
Serialo „Draugai“ aktoriai: Mattas LeBlancas, Courteney Cox, Matthew Perry, Davidas Schwimmeris, Lisa Kudrow ir Jennifer Aniston
Serialo „Draugai“ aktoriai: Mattas LeBlancas, Courteney Cox, Matthew Perry, Davidas Schwimmeris, Lisa Kudrow ir Jennifer Aniston / AOP nuotr.

Televizijos ekranuose „Central Perk“ buvo ta vieta, kurioje ištisus 10 metų Džo, Rosas, Reičel, Fibi, Monika ir Čandleris milijonų žiūrovų dėmesį kaustė savo asmeninio gyvenimo peripetijomis, darbe patirtomis traumomis, susitaikymais ir išsiskyrimais.

Minėdami fenomenalios sėkmės sulaukusio komiško serialo metines, gerbėjai gali apsilankyti tos kavinės kopijoje Manhatane, užsisakyti nemokamą gėrimą ir prisėsti ant tos pačios oranžinės sofos, kuri buvo naudojama filmavimo aikštelėje.

Kavinėje pasirodys ir šviesiaplaukis barista Giunteris, kurį vaidino aktorius Jamesas Michaelas Tyleris, be to, bus atliekama unikali Fibi baladė pritariant gitara „Smelly Cat“.

AOP nuotr./Serialo „Draugai“ aktoriai: Mattas LeBlancas, Courteney Cox, Matthew Perry, Davidas Schwimmeris, Lisa Kudrow ir Jennifer Aniston
AOP nuotr./Serialo „Draugai“ aktoriai: Mattas LeBlancas, Courteney Cox, Matthew Perry, Davidas Schwimmeris, Lisa Kudrow ir Jennifer Aniston

„Warner Bros“ ir „Eight O'clock Coffee“ remiama kavinė veiks nuo rugsėjo 17 iki spalio 18 dienos SoHo – viename madingiausių Niujorko rajonų.

Populiarusis serialas, kuris per JAV televiziją buvo rodomas 1994-2004 metais, laimėjo dešimtis apdovanojimų ir visame pasaulyje išgarsino aktorius Mattą LeBlancą, Davidą Schwimmerį, Lisą Kudrow, Courteney Cox ir Matthew Perry. Ypatingos šlovės sulaukė Reičel vaidinusi aktorė Jennifer Aniston, kuri serialui pasibaigus tapo viena daugiausia uždirbančių Holivudo žvaigždžių.

JAV pokalbių laidoje „Jimmy Kimmel Live“ trečiadienį svečiavosi Jennifer Aniston, Courteney Cox ir Lisa Kudrow, laidoje buvo pokštaujama ir apie serialą, ir apie jo muziką, ir apie Roso bei Reičel santykius.

Kadras iš vaizdo įrašo/Lisa Kudrow, Jennifer Aniston, Courteney Cox ir Jimmy Kimmelas
Kadras iš vaizdo įrašo/Lisa Kudrow, Jennifer Aniston, Courteney Cox ir Jimmy Kimmelas

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Užsisakykite 15min naujienlaiškius