-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Ekstravagantiški sceniniai kostiumai Lady Gagą buvo įstūmę į skolas

Dar kartą pasitvirtino faktas, kad išskirtinis išsišokėliškas įvaizdis kainuoja labai nepigiai. Puikiausias to įrodymas – ekscentriškoji Lady Gaga, kuri prasitarė buvusi apstulbusi, kai sužinojo savo sceninių kostiumų kainas.
Lady GaGa
Lady Gaga / AFP/„Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Lady Gaga

25-erių dainininkė prisipažino, kad įbrido į dideles skolas po to, kai išleido milijonus savo įmantriems sceniniams kostiumams 2009–2011 metais vykusio koncertinio turo „Monster Ball“ metu. Lady Gaga leidinio „Financial Times“ žurnalistams prasitarė po 18-a mėnesių trukusio ir net 200 šou apėmusio turnė sužinojusi apie 1,82 mln. svarų sterlingų (apie 7,2 mln. Lt) siekiančią skolą.

Įdomu tai, kad savo pomėgiu unikaliai rengtis garsėjanti dainininkė nė nenumanė apie savo pačios finansinę krizę. „Ką jau kalbėti, kad atiduodu save visą gerbėjams. Aš tiesiogine to žodžio prasme bankrutavau po „Monster Ball“ turo. Juokingiausia tai, jog pati to nė nežinojau! Pamenu, kaip skambinau savo komandai ir klausiau: „Kodėl visi sako, kad neturiu pinigų? Tai beprotybė, turiu 5-is pirmose topų eilutėse besilaikančius singlus!“ O jie teatsakė: „Na... iš tiesų turi 3 mln. svarų sterlingų (apie 11,9 mln. Lt) skolų“, – išgyvenimais dalijosi Lady Gaga. Atlikėjos teigimu, brangiausiai jai atsiėjo garderobo ir dekoracijų rekonstrukcija prieš turo pradžią. Ji pridūrė, kad nežinojo tikrosios finansinės būklės dėl to, kad jai pinigai nėra svarbūs.

„Tai tiesa, pinigai man nieko nereiškia. Vieninteliai brangūs dalykai, kuriuos įsigijau – širdies vožtuvas mano tėčiui ir „Rolls-Royce“ automobilis mano tėvams jų vestuvių metinių proga. Ir tai tik todėl, kad tėčio seno automobilio numeris buvo „Lady Gaga“ ir mane tiesiog varė iš proto, kad jis buvo visur sekamas“, – sakė dainininkė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius