Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Elle Macpherson. Kodėl ji atrodo taip fantastiškai?

Geriausiu visų laikų modeliu vadinama Elle Macpherson (48) išties atrodo įspūdingai – 183 cm ūgio dviejų vaikų mama sveria 58 kg. Kai jos kas nors paprašo išduoti nuostabios išvaizdos paslaptį, Elle atsako: „Paslaptis paprasta – man padeda beprotiškai didelis noras būti gražiai. Šis noras mane priverčia atsisakyti saldumynų, aplenkti greitojo maisto užkandines ir nepamiršti kelio į sporto salę.“
Elle Macpherson
Elle Macpherson / „Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Elle MacPherson

„Anksčiau sakydavau, kad mano kūnas – Dievo dovana. Neslėpsiu, esu dėkinga puikiems genams. Tačiau šiandien man reikia įdėti nemažai pastangų, kad atrodyčiau ne prasčiau nei dvidešimtmetės“, – sako Elle.

Supermanekenė keliasi šeštą valandą, kad papusryčiautų pati, paruoštų pusryčius savo sūnums ir nuvežtų juos į mokyklą. Devintą valandą ji dažniausiai mankštinasi: atlieka jogos pratimus arba bėgioja parke. Tris kartus per savaitę Elle lankosi sporto klube, kur lieja prakaitą su asmeniniu treneriu. Su ja dirba garsusis Jamesas Duiganas, kurio klientų sąraše – ne viena garsenybė.

„Džiaugiuosi, kad Elle labai rūpinasi savimi ir propaguoja sveiką gyvenimo būdą, – apie savo klientę sako asmeninis treneris. – Nė vieno neverčiu skaičiuoti kalorijų ar be perstojo lieti prakaitą sporto salėje. Viskas labai paprasta: tereikia valgyti kuo daugiau šviežių daržovių bei vaisių ir liesos mėsos. Toks maitinimosi planas suteikia organizmui daug baltymų, gerųjų angliavandenių ir leidžia neviršyti riebalų normos. Mano pagrindinis reikalavimas – neleisti sau išalkti. Privaloma valgyti sočius pusryčius, pietus ir vakarienę. Galite save palepinti gabaliuku šokolado.“

„Scanpix“ nuotr./Elle Macpherson
„Scanpix“ nuotr./Elle Macpherson

J. Duiganas sako, kad viena treniruotė turėtų trukti ne ilgiau kaip valandą. „Jei persistengsite, jūsų kūnas patirs stresą ir visos pastangos nueis šuniui ant uodegos. Mankštinkitės tris kartus per savaitę po valandą arba kasdien du kartus po 8 minutes atlikite intensyvią mankštą“, – pataria žvaigždžių treneris.

Supermodelis su asmeniniu treneriu dirba jau penkiolika metų. „Jis mane įtikino, kad privalau mesti rūkyti ir net per pačius linksmiausius vakarėlius vietoj taurės vyno rinktis stiklinę šviežiai spaustų sulčių“, – sako Elle, per dieną išgerianti ne mažiau kaip tris litrus vandens. Manekenė stengiasi valgyti ekologišką maistą, makiažo priemones naudoti tik išskirtinėmis progomis, kasdien rasti laiko meditacijai. Be to, ji sako griežtą NE soliariumams, o norėdama rusvesnės odos naudoja savaiminio įdegio kremus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius