Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Eltonas Johnas nesitiki kvietimo į princo Williamo vestuves

Britų atlikėjas seras Eltonas Johnas artimai bendravo su velione princese Diana, tačiau sako nesitikintis gauti kvietimo į jos vyresniojo sūnaus princo Williamo vestuves.
Eltonas Johnas
Eltonas Johnas / AFP/„Scanpix“ nuotr.

„Manau, dėl mano santykių su princese Diana žmonės automatiškai mano, kad būsiu ten pakviestas“, – sakė E.Johnas interviu naujienų agentūrai „Reuters“.

Princo Williamo ir jo ilgametės draugės Kate Middleton vestuvės turėtų vykti balandžio 29 dieną Londono Vestminsterio abatijoje.

„Noriu jiems palinkėti laimingiausio gyvenimo kartu, – sakė E.Johnas. – Jie atrodo labai laimingi. Jis, Williamas, yra tikrai nuostabus žmogus ir jis bus geras karalius.“

Per autokatastrofą Paryžiuje 1997 metais žuvusiai princesei Dianai E.Johnas skyrė naują savo dainos „Candle in the Wind“ versiją ir ją atliko per princesės laidotuves.

Tačiau E.Johnas prisipažino gerai nepažįstantis jos sūnų princų Williamo ir Harry.

„Į vestuves nesu pakviestas ir nesitikiu, kad būsiu pakviestas“, – sakė dainininkas.

„Iš tiesų visai nepažįstu tų berniukų, – pasakojo žvaigždė savaitgalį. – Esu susitikęs su jais papietauti, kai dar buvo gyva jų motina. Dar kartą juos mačiau, kai prieš kelerius metus dainavau Dianos atminimo koncerte."

Princesės Dianos dešimtųjų mirties metinių proga Londone 2007 metais vykusiame princų Williamo bei Harry organizuotame koncerte E.Johnas pasirodė du kartus – jis pradėjo ir baigė koncertą.

„Jiedu yra nuostabūs berniukai, bet aš jų gerai nepažįstu, todėl apie juos net kalbėti man būtų per įžūlu, – sakė E.Johnas. – Tai puikūs vaikinai ir jų mama jais labai didžiuotųsi.“

„Šie vaikinai turi savo gyvenimą, turi savo draugus ir aš tik tikiuosi, kad jų gyvenimo dienos bus geros ir saulėtos, kad jų laukia didelė šventė“, – sakė dainininkas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius