Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Emma Watson: Karjera užgožė mokslus

Žavioji Emma Watson pranešė pasiimanti pertrauką universitete, kad galėtų daugiau dėmesio skirti savo karjerai.
Emma Watson
Emma Watson. / AFP/„Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Emma Watson

Privačiame Amerikos Brown universitete besimokiusi 20-metė aktorė savo asmeniniame tinklalapyje pranešė, kad kurį laiką pamirš mokslus dėl darbo.

„Kaip žinote, aš myliu Brown universitetą ir labiau už viską man patinka mokytis. Tačiau pastaruoju metu man teko tiek daug nuveikti, kad būti studente ir tuo pačiu metu vykdyti kitus savo įsipareigojimus tapo beveik neįmanoma“, – rašė E.Watson.

Filmų apie Harį Poterį žvaigždė pridūrė norinti daugiau laiko skirti paskutiniajai „poteriados“ daliai. „Nutariau pasiimti šiek tiek laisvo laiko nuo mokslų tam, kad visiškai baigčiau savo darbus su Hariu Poteriu (paskutinioji dalis pasirodys šią vasarą) ir skirti laiko kitiems savo profesiniams ir vaidybos projektams“, – pridūrė aktorė. E.Watson teigė mokslus nutraukianti tik laikinai. „Aš vis dar sieksiu savo mokslinio laipsnio... Tiesiog tai užtruks semestrą ar du ilgiau, nei aš maniau“, – rašė ji.

2010-ųjų vasarį E.Watson buvo tituluota geriausiai apmokama Holivudo moterimi aktore, mat per 2009-uosius ji uždirbo 19 mln. svarų sterlingų (per 76 mln. Lt). Tiesa, anksčiau ji tikino nenorinti mesti mokslų tam, kad visą laiką skirtų aktorystei. „Žmonės nesupranta, kodėl nenoriu... Tačiau studentės gyvenimas leidžia man būti su draugais ir išlaikyti ryšį su realybe“, – anksčiau yra sakiusi jauna aktorė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius