Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Estijos prezidentas Toomas Hendrikas Ilvesas skiriasi su žmona Evelin

Estijos prezidentas Toomas Hendrikas Ilvesas (61) skiriasi su žmona Evelin Ilves (46). Santuokoje pora gyveno nuo 2004 m. Pranešama, kad pirmoji šalies pora skiriasi bendru sutarimu, rašo postimees.ee. Abiems tai buvo antra santuoka.
Evelin Ilves ir Toomas Hendrikas Ilvesas
Evelin Ilves ir Toomas Hendrikas Ilvesas / AOP nuotr.

Oficialiai skyrybos bus įteisintos balandžio 30 dieną, pranešė prezidento kanceliarija. Pabrėžiama, kad skyrybų priežastys asmeninės, niekaip nesusijusios su politine šalies vadovo veikla.

Ilvesai ir toliau kartu rūpinsis 2003 metais gimusia dukra Kadri Keiuga. 

Toomas Hendrikas Ilvesas ir Evelin Ilves prašo spaudos ir visuomenės suprasti bei gerbti jų nepilnametės dukros jausmus.

Žmonės.lt primena, kad pirmoji Estijos pora pernai rugpjūčio pabaigoje patyrė dideli santykių išbandymą – Evelin Ilves buvo nufotografuota besibučiuojanti su prancūzu Vincentu Aranegu.

Po to, kai nuotraukos pasiekė dienos šviesą, iki tol tobula žmona laikyta pirmoji Estijos ponia kartu su dukra trumpam išvyko iš šalies.

Vėliau Ilvesai viešumoje bandė demonstruoti, kad nesutarimus išsprendė ir susitaikė. Tačiau tai, pasirodo, buvo tik bandymas sulipdyti byrančius santykius. 

Abiem sutuoktiniams nepavyko išsaugoti jau antros šeimos. Toomas Hendrikas Ilvesas prieš tai buvo vedęs amerikietę psichologę Merry Bullock, su kuria 1987 m. susilaukė sūnaus Luukaso Kristjano, o 1992 m. dukros Juulios Kristiine.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius