Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Eva Longoria dar nežino, ar ryžtųsi vėl ištekėti

Žaviosios „Nusivylusių namų šeimininkių“ aktorės Evos Longorios santykiai su mylimuoju Eduardo Cruzu tik stiprėja, tačiau moteris atvira – kol kas ji nė nemano vėl žengti prie altoriaus.
Eva Longoria
Eva Longoria / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Eva Longoria

„Aš nežinau“, – Accesshollywood.com atsidusdama sakė aktorė, paklausta, ar svarstė galimybę vėl ištekėti. 36-erių moteris jau kurį laiką susitikinėja su dešimčia metų jaunesniu E.Cruzu. Šis vaikinas – ne tik garsiosios aktorės Penelope Cruz jaunėlis brolis, bet ir neblogas dainininkas bei kompozitorius

„Santuokai aš nesipriešinu, tiesiog dabar apie tai daug negalvoju. Paklausę neseniai išsiskyrusios moters, ar ji ketina dar tuoktis, niekada negausite nuoširdaus atsakymo“, – sakė E.Longoria.

Trejus metus trukusi aktorės santuoka su krepšininku Tony Parkeriu nutrūko 2011-ųjų sausį.

Neseniai ištaigingose Kim Kardashian vestuvėse apsilankiusi E.Longoria pavadino ceremoniją intymia ir miela. Ji tikino nieko bloga nematanti, kad bičiulė po sužadėtuvių ilgai nelaukė ir kone iškart kėlė vestuves.

„Netikiu, kad galima būti ilgai susižadėjus. Žmonės mano, kad sužadėtuvės santykiuose yra kitas žingsnis. Taip nėra. Esi vienišas, o po to esi susituokęs. Susižadėjimas – tai tik vestuvių planavimo dalis. Labai daug vyrų susižada su mylimosiomis, kad taip „nusipirktų laiko“. Jei būčiau nuotaka, tikrai neleisčiau išrinktajam ilgai tempti“, – šypsojosi E.Longoria.

O jums siūlome pasižiūrėti naujausias Evos Longorios ir Eduardo Cruzo nuotraukas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius