Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Eva Mendes pirmą kartą prakalbo apie savo ir Ryano Goslingo dukterį bei motinystės rūpesčius

Rugsėjį tėvais tapę aktoriai Eva Mendes (40 m.) ir Ryanas Goslingas (34 m.) iki šiol nė karto su spauda nekalbėjo apie savo dukterį, maža to, jiems net Evos nėštumą pavyko nuslėpti septynis mėnesius. Tačiau dabar Eva Mendes prakalbo apie savo dukrą ir paaiškino, kodėl su mylimuoju taip ją slepia.
Eva Mendes ir Ryanas Goslingas
Eva Mendes ir Ryanas Goslingas / AOP nuotr.

„Patinka mums tai ar ne, Esmeraldos privatumas bus labai ribotas. Manau, kad tai nesąžininga, bet tokia mūsų realybė, – kalbėdama su „Violet Grey“ sakė gražuolė aktorė. – Ryanas ir aš anksti nusprendėme suteikti jai tiek privatumo, kiek tik įmanoma. Ir mano nėštumas buvo pirmoji galimybė tai pradėti daryti.“

Aktorė neslėpė, kad augindama pirmagimę susiduria su gausybe iššūkių, o patarimų, kaip elgtis tam tikrose situacijose, ieško ir populiariuose mamų forumuose.

„Aš esu visiškai išvargusi. Maniau, kad mano pašėlusios naktys jau praeityje, bet iš tiesų tai šios naktys, auginant kūdikį, yra labiausiai pašėlusios, kokias tik esu patyrusi“, – neslėpė aktorė, tačiau patikino, kad net negalvoja samdytis naktinės auklės, nes pati nori patirti visas motinystės puses, net jeigu jos ir vargina.

Tapusi motina Eva Mendes sako visai kitaip pradėjusi žiūrėti į savo pačios mamą.

„Negaliu patikėti, kad kai mano mamai buvo 24-eri, ji turėjo tris vaikus, mažesnius nei ketverių metų. Ir ji Kuboje buvo visiškai viena. Taigi kai būna sunki naktis ir aš jaučiuosi šiek tiek pamišusi, pagalvoju apie ją ir suprantu, kad neturiu teisės dėl nieko skųstis“, – kalbėjo aktorė.

Eva Mendes taip pat paaiškino, kodėl dukrą pavadino Esmeralda Amada.

„Mums abiem su Ryanu labai patinka Esmeraldos personažas iš Victoro Hugo romano „Paryžiaus katedros kuprius“, ir mums tiesiog atrodo, kad tai labai gražus vardas. O Amada buvo mano močiutės vardas. Iš ispanų kalbos jis reiškia „mylima“, – dukters vardo reikšmę paaiškino Eva Mendes.

Poros pirmagimė pasaulį išvydo rugsėjo 12-ąją. Eva Mendes ir Ryanas Goslingas susipažino 2011-aisiais filmuodamiesi juostoje „Niujorko šešėlyje“ („The Place Beyond the Pines“) ir netrukus pradėjo draugauti.

AOP nuotr./Eva Mendes ir Ryanas Goslingas
AOP nuotr./Eva Mendes ir Ryanas Goslingas

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius