-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Fergie debiutuodama kine iškrito iš konteksto

Į pasaulio žurnalistų taikiklį pateko grupės „Black Eyed Peas“ dainininkė Fergie, kurios tikrasis vardas Stacy Ann Ferguson. 34-erių moteris dėmesio sulaukė tapusi naujoke kino pasaulyje.
Fergie
Fergie / „Scanpix“ nuotr.

Kai kurie žurnalistai nepraleido progos pašmaikštauti, kad visai žalia aktorė atrodo mažų mažiausiai keistai tarp 6 kino pasaulio karalienių. Netrukus kino teatruose pasirodys miuziklas „Nine“, į kurį jo kūrėjai susikvietė bene visas garsiausias šių laikų aktores ir... Fergie.

Pokalbiai apie dainininkės vertumą būti tarp savo srities žinovių paaštrėjo pasirodžius visų 7 moterų fotosesijai, kurią surengė garsus amerikiečių mados ir gyvenimo būdo žurnalas „Vogue“. Išpuoselėtais kadrais žurnalui rūpinosi viena žinomiausių žvaigždžių fotografių Annie Leibovitz.

Pasak Dailymail.co.uk šaltinių, apsupta Holivudo „karališkosios šeimos“ moterų Fergie jautėsi ne itin jaukiai ir atrodė susierzinusi. Nieko čia keista, kai jai pasirodyti teko tarp tokių ekrano primadonų kaip Judi Dench, Marion Cotillard, Kate Hudson, Nicole Kidman, Penélope Cruz ir Sophia Loren.

Vaidmuo filme „Nine“ Fergie yra pirmasis rimtas vaidmuo, o kitos 6 aktorės yra pelniusios daugybę „Oskarų“ ir sukaupusios nemažai patirties. „Black Eyed Peas“ vokalistė kol kas gali pasigirti tik muzikos laimėjimais. Fergie su grupe yra laimėjusi tris „Grammy“ apdovanojimus.

Miuzikle „Nine“ žiūrovai išvys režisieriaus Guido Contini istoriją, kurioje pasakojama apie daugybę moterų jo gyvenime. G.Contini žmoną vaidins M.Cotillard, meilužę – P.Cruz, jo mūzą – N.Kidman, o kostiumų dizainerę – J.Dench. Pagrindinis herojus taip pat susidurs su mados žurnaliste, kurią vaidins K.Hudson, prostitute iš jaunystės laikų  – Fergie bei motina – S.Loren.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius