Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Fergie ir Nelly Furtado nepasileidusios pasileidėlės?

Šios dvi žavios būtybės kadaise apsižodžiavo bandydamos išsiaiškinti, kuri iš jų yra didesnė pasileidėlė. Iš tiesų nepriekaištingų balsų savininkėms niekas neišdrįstų priekaištauti dėl palaido gyvenimo būdo.
Fergie ir Nelly Furtado
Fergie ir Nelly Furtado / Scanpix nuotr.

Neabejingos moteriškai lyčiai?

Fergie (34) (toliau – F.): Viename interviu dainininkė prisipažino, kad aistrą jaučia ne tik vyrams, bet ir moterims. Prieš metus ištekėjusi už ilgamečio vaikino Josho Duhamelio Fergie prisipažino, kad turėjo santykių su dailiosios lyties atstovėmis. „Prisipažinsiu – praeityje mylėjausi su moterimis, tačiau niekada su jomis nepalaikiau ilgalaikių santykių“, – neslepia viena iš populiariausių ritmenbliuzo atlikėjų.

Nelly Furtado (31) (toliau – N. F.): Kartą Kanados dainininkė vienam žurnalistui prasitarė jaučianti simpatiją biseksualams. Nors tąsyk ji neprisipažino turėjusi intymių santykių su moterimis, tačiau neslėpė, kad puikiai žino, ką reiškia jausti fizinę trauką tos pačios lyties atstovei. „Visi žmonės yra biseksualai“, – tokios mintys Nelly užplūdo perskaičius knygą apie kinų mediciną, kurioje teigiama, jog žmonės iš prigimties yra dvilyčiai.

AOP nuotr./Fergie
AOP nuotr./Fergie

Kūno grožis

F.: Šiemet, kaip ir kiekvienais metais, plastinės chirurgijos specialistai sudarė klienčių dažniausių pageidavimų sąrašą. Paaiškėjo, jog amerikietės labiausiai geidžia tokių kūno formų kaip Fergie. „Fergie kūnas žavi tuo, kad jis labai proporcingas“, – sako chirurgai. Jei tikėtume dainininkės žodžiais, ji niekuomet nesilaiko dietų, o nepriekaištingą figūrą išsaugo daug dirbdama. Atlikėja mėgsta puikuotis ištreniruotais pilvo raumenimis. Tiesa, prieš filmavimąsi miuzikle „Devyni“ (2009), Fergie teko priaugti nemažai svorio. Gražuolė mielai atskleidė paslaptį moterims, kurioms nesiseka priaugti papildomų kilogramų: „Tiesiog labai sumažinau darbo krūvį, o prieš miegą sukimšdavau didžiulę bri (sūrio rūšis – aut. past.) porciją. Tiesa, kad priaugčiau svorio, valgiau beprotiškai daug bulvių traškučių ir žuvies.“ Šiuolaikinės merginos įvaizdis, kurį įkūnija Fergie, itin populiarus grožio pasaulyje. Garsūs mados namai „Calvin Klein“ ir „Dsquared“ panoro, kad ši atlikėja reklamuotų jų vardą visame pasaulyje.

N. F.: Prieš kelis mėnesius dainininkė išdrįso sukritikuoti popkaralienės Madonnos, kuri iš visų jėgų stengiasi susigrąžinti prabėgusią jaunystę, priklausomybę nuo sporto ir sveikos mitybos. „Nesu pasiruošusi iš savo kūno tyčiotis tam, kad būčiau dar „paklausesnė prekė“. Skirtingai nei Madonna, aš niekada kiaurą parą nedarysiu Pilateso pratimų tam, jog sustabdyčiau natūralų senėjimo procesą. Aš renkuosi jaukius pasisėdėjimus virtuvėje ir mieliau geriu arbatą su sausainiais. Po sunkaus koncertų turo noriu grįžti į namus ir panirti į rutiną. Man svarbios smulkmenos, nes jos daro mane laiminga. Mano manymu, tai labai svarbu.“ Neseniai Furtado atskleidė, kad garsusis „Playboy“ jai, tuo metu dar 22 metų merginai, pasiūlė apsinuoginti prieš filmavimo kameras. Nors už seksualią fotosesiją muzikos žvaigždei  norėta sumokėti 500 000 JAV dolerių (apie 1,2 mln. litų), Nelly atsisakė. „Jei prieš filmavimo kameras man pasiūlys nusirengti sulaukus 40–ies, tada galbūt sutiksiu“, – juokauja žavi tamsiaplaukė.

Vestuvės

F.: Žavioji Fergie neskubėjo tekėti, juk su aktoriumi Joshu Duhameliu ji susipažino 2004 metais. Joshas mylimajai išdrįso pasipiršti tik po trejų draugystės metų. Jiedu susituokė praėjusių metų sausį. Fergie ir Duhameliui užteko laiko apgalvoti kiekvieną vestuvių smulkmeną: nuo gyvatės formos Hanso Sterno apyrankės, kuri derėjo prie sužadėtuvių žiedo su keturių karatų deimantu, iki juodos pamergių aprangos, kurių fone turėjo išsiskirti nuotaka su sniego baltumo suknele.

Scanpix nuotr./Nelly Kim Furtado
Scanpix nuotr./Nelly Kim Furtado

N. F.: 2007-ųjų liepą Nelly Furtado oficialiai pareiškė, jog ji susižadėjo su Demacio „Demo“ Castellonu – garso operatoriumi, kuris su ja dirbo įrašinėjant albumą „Loose“ (2006). Tik 2008 m. spalio 17-ąją paaiškėjo, kad Furtado ir Castellonas slapta susituokė liepos 19 dieną. Pirmieji gandai apie atlikėjos ir jos 29-erių metų partnerio vestuves pasklido britų dainininkei Natashai Bedingfield (28) per savo koncertą pasveikinus porą. Kai paslaptis buvo atskleista, Nelly prisipažino: „Esu laiminga ir puikiai įsivaizduoju mūsų bendrą ateitį.“

Vaikai

F.: Geltonoji spauda ne kartą skelbė, jog dainininkė buvo pastojusi. Deja, tai tik melagingi pranešimai. Kol kas Fergie su Joshu negalvoja apie vaikus, nes atlikėja visa galva paskendusi darbuose. Galbūt po koncertų turo su grupe „Black Eye Peas“ Fergie sumanys, kad atėjo laikas įrašyti solinį albumą ir pan. „Dabar nenoriu jokių papildomų rūpesčių. Man patinka gyventi čia ir dabar“, – sako dainininkė, šiuo metu vis dar esanti be galo populiari.

N. F.: Dainininkė turi dukrelę Nevis (6). Jos tėvas – didžėjas Jasperis Gahunia. Furtado ir Gahunia draugavo ketverius metus ir išsiskyrė 2005 metais. Dukrelė dažnai vyksta į gastroles drauge su mama. Kai 2008 m. Nelly slapta ištekėjo už garso operatoriaus Demacio „Demo“ Castellono, moteris prasitarė, kad svajoja apie didelę šeimą ir norėtų Nevis padovanoti broliuką arba sesutę.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius