Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Fermoje apsilankiusi Simona Milinytė: „Buvo smagu pasijusti kaimo mergaite“

Kalifornijoje gyvenanti dainininkė Simona Milinytė vienai dienai išsiruošė į kiek netikėtą išvyką – apsilankė fermoje, kur auginami iš mirties gniaužtų išgelbėti gyvuliai.
Simona Milinytė
Simona Milinytė / Asmeninio albumo nuotr.

„Buvo įdomu pasijusti kaimo mergaite ir bent kažkiek prisiminti vaikystę, kai vasaras leisdavau kaime pas močiutę, kuri augino naminius gyvulius“, – Žmonės.lt sakė Simona, apsilankiusi 300 gyvulių talpinančioje fermoje.

Pasak jos, tai ne šiaip sau ferma. Čia auginami iš mirties gniaužtų išgelbėti gyvuliai, kuriuos prižiūri veganišką gyvenimo būdą propaguojanti šeima.

Asmeninio albumo nuotr./Simona Milinytė
Asmeninio albumo nuotr./Simona Milinytė

„Gyvuliai čia patenka iš tų vietų, kur su jais buvo žiauriai elgiamasi. Juos auginantys žmonės griežtai pasisako prieš bet kokį gyvūnų kankinimą, jų žudymą dėl maisto. Klausinėjau apie karves, vištas. Man paaiškino, kad vištų padėtus kiaušinius žmonės sumaitina joms atgal. Pasak šeimininkų, taip jos gauna reikalingo kalcio ir kitų reikalingų vitaminų“, – sakė Simona.

Merginą sužavėjo fermoje dirbantys savanoriai, kuri čia praleidžia 7 dienas per savaitę. „Visi gyvūnai čia turi vardus, visi – kiaulės, karvės, ožkos, avys, kalakutai, vištos – turi savitą charakterį, pomėgius. Buvo labai smagu „susipažinti“ su gyvūnais, ypač arkliais, kuriuos be galo myliu. Avys čia labai meilios“, – įspūdžiais dalijosi Simona.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius