Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Filmo „Betmenas prieš Supermeną“ pažiba Gal Gadot – buvusi „Mis Visatos“ dalyvė

Jau šį savaitgalį visas pasaulis taps įspūdingos kovos tarp dviejų populiariausių visų laikų superherojų liudininkais. Kino teatruose pasirodo veiksmo kupinas filmas „Betmenas prieš Supermeną: teisingumo aušra“ („Batman v Superman: Dawn of Justice“).
Gal Gadot filme „Betmenas prieš Supermeną: teisingumo aušra“
Gal Gadot filme „Betmenas prieš Supermeną: teisingumo aušra“ / Kadras iš filmo

Legendomis tapusių Žmogaus šikšnosparnio nuotykių kūrėjo Christopherio Nolano prodiusuotoje juostoje Briusą Veiną įkūnija Benas Affleckas, o Klarką Kentą – Henry Cavillas. Premjeros proga surinkome įdomiausius faktus ir skaičius apie filmo kūrimą, jo herojus bei aktorius. 

  • Abu herojai gimė komiksų puslapiuose prieš septynis dešimtmečius ir pirmąkart susitiks naujame Zacko Snyderio filme „Betmenas prieš Supermeną: teisingumo aušra“.
  • Filme pasirodys trys superherojai: prie Betmeno ir Supermeno prisijungia legendinė Amazonės karė Wonder Woman (iš penkių pretendenčių išbandymus ištvėrė tik aktorė Gal Gadot, kuriai ir atiteko vaidmuo).
  • Dėl labai intensyvaus veiksmo Gal Gadot filmavimo aikštelėje teko pakeisti penkis jai specialiai sukurtus ginklų komplektus.
Filmo kūrėjų nuotr./Benas Affleckas, Henry Cavillas ir Gal Gadot filme „Betmenas prieš Supermeną: teisingumo aušra“
Filmo kūrėjų nuotr./Benas Affleckas, Henry Cavillas ir Gal Gadot filme „Betmenas prieš Supermeną: teisingumo aušra“
  • 2004 metais Gal Gadot atstovavo Izraeliui „Mis Visatos“ konkurse. Prieš tapdama aktore, ji dvejus metus tarnavo Izraelio specialiosiose pajėgose.
  • 8 mėnesiai. Tiek laiko kurtas naujasis Betmeno kostiumas. Jis buvo gaminamas iš specialios sluoksniais dedamos medžiagos, prieš tai specialia technika kruopščiai nuskenavus Beno Afflecko kūną.
Kadras iš filmo/Benas Affleckas filme „Betmenas prieš Supermeną: teisingumo aušra“
Kadras iš filmo/Benas Affleckas filme „Betmenas prieš Supermeną: teisingumo aušra“
  • Briuso Veino požeminius apartamentus sudaro 7 patalpos, kurias sudaro ne tik gyvenamasis kambarys, bet ir speciali vieta kostiumui, laboratorija, garažas Betmobiliui, tunelis į Gotamo miestą.
  • Filmui buvo sukurta net 12 Supermeno kostiumo variantų.
  • Naujasis Betmobilis buvo kuriamas ir testuojamas daugiau nei metus. Tai buvo vienas laukiamiausių komiksų gerbėjų paviešintų vaizdų dar prieš pasirodant anonsui ir, žinoma, pačiam filmui.
  • Naujasis Betmobilis sveria 8 800 kg.
Kadras iš filmo/Filmas „Betmenas prieš Supermeną: teisingumo aušra“
Kadras iš filmo/Filmas „Betmenas prieš Supermeną: teisingumo aušra“
  • Filmuojant juostą, Benui Affleckui prireikė net 14-os Betmeno kostiumų.
  • Specialiųjų efektų profesionalas Joelis Whistas sugaišo 18 mėnesių, kol sukūrė visus sprogmenis bei ginklus ir juos slapta išbandė Detroito gatvėse ir ant namų stogų.
  • Naujausiam Supermeno vaidmeniui Henry Cavillas specialių treniruočių metu atsikratė 9 kilogramų raumenų masės, kurios priaugo filmuodamasis Juostoje „Žmogus iš plieno“. Toks buvo režisieriaus reikalavimas.
  • Tuo tarpu Benas Affleckas šiam vaidmeniui užsiaugino 13 kg raumenų masės. Treniruotės truko 14 mėnesių, dukart per dieną.
  • Filmas „Betmenas prieš Supermeną: teisingumo aušra“ buvo filmuojamas 140 dienų. Darbai vyko Detroite, Mičigane ir net Bora Bora saloje.
  • Filme iš viso yra sukurta 200 vaidmenų (skaičiuojami tie, kurie ekrane ištaria bent žodį).

„Betmenas prieš Supermeną: teisingumo aušra“ viso pasaulio kino teatruose, tuo pačiu ir Lietuvoje, pasirodys jau šį savaitgalį. Tai kol kas brangiausias šiais metais startuojantis ir itin komiksų gerbėjų laukiamas filmas. Skaičiuojama, kad vien per premjerinį savaitgalį „Betmenas prieš Supermeną: teisingumo aušra“ uždirbs mažiausiai 300  mln. JAV dolerių.

Naujausia fantastinė veiksmo juosta žiūrovų dėmesį prikaustys iki pat paskutinės minutės. Gotamo milijardierius Briusas Veinas įsitikinęs, kad būtina sutramdyti Supermeną, nes jo galios gali būti pražūtingos. Betmenas atvyksta į Metropolį ir meta iššūkį didvyriui iš Kriptono.

Kol „Betmenas prieš Supermeną: teisingumo aušra“ keliauja į Lietuvos kino teatrus, siūlome pamatyti filmo anonsą:

VIDEO: Filmo „Betmenas prieš Supermeną: teisingumo aušra“ anonsas

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius