Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Fotografas apkaltino S.Penną smurtu

Los Andželo fotografas Jordanas Dawesas pasiskundė policijai dėl garsaus Holivudo aktoriaus Seano Penno elgesio. Jo teigimu, aktorius jį užpuolė ir net grasino nužudyti. Kaip pranešė „E! Online“ incidentas įvyko vieno prekybos centro automobilių stovėjimo aikštelėje.
Seanas Pennas
Seanas Pennas

Kaip teigė J.Dawesas, jis fotografavo S.Penną pro savo automobilio langą, tačiau po to, norėdamas padaryti kokybiškesnių nuotraukų, iš automobilio išlipo. S.Pennas pastebėjęs fotografą prie jo priėjo ir ėmė „spardyti per kojas“. Tačiau tuo garsenybės įniršis nesibaigė – aktorius vėliau neva trenkė fotografui per ranką ir per fotoaparatą ir pagrasino „nuvarysiąs jį į kapus“. S.Pennas paparacui patikino jį įsiminęs ir „būtinai surasiąs“.

„Mano fotoaparatas sugadintas, o pats aš smarkiai sumuštas. Tai buvo išties kraupu“, – žurnalistams sakė J.Dawesas.

Policijos pareigūnai „E! Online“ patvirtino, kad iš tiesų gavo fotografo pareiškimą apie sumušimą. Tiesa, teisėsaugininkai nepatvirtino, ką J.Dawesas kaltina. S.Penno atstovai savo komentarų apie įvykį nepateikė.

Šių metų vasarą dukart „Oskaro“ apdovanojimą gavęs 49-erių S.Pennas atsisakė dalyvauti dviejuose dideliuose kino projektuose, motyvuodamas savo nenorą filmuotis tuo, kad nori daugiau laiko skirti šeimai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius