Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Futbolininkas Mario Balotelli savo dukrą pirmą kartą pamatė žurnalo viršelyje

Italų futbolininkas Mario Balotelli visai neseniai tapo tėvu, tačiau savo dukrą jis pamatė tuo pačiu metu kaip ir visas pasaulis – jo buvusi mylimoji manekenė Raffaella Fico su mažyle pasirodė ant vieno italų žurnalo viršelio.
Buvusi futbolininko Mario Balotelli mergina Raffaella Fico su jųdviejų dukra Pia
Buvusi futbolininko Mario Balotelli mergina Raffaella Fico su jųdviejų dukra Pia / Žurnalo „Chi“ viršelis
Temos: 1 Mario Balotelli

Mažoji Pia gimė trimis savaitėmis anksčiau nei buvo planuota – ji turėjo gimti per Kalėdas. M.Balotelli gimdyme nedalyvavo, maža to, jis kol kas dar nebuvo susitikęs su savo dukra.

„Mario man atrodo labai neatsakingas. Jis po gimdymo neparodė jokio susidomėjimo nei savo dukra, nei manimi, – žuralui „Chi“ sakė manekenė. – Mes turėjome susituokti, toks buvo mūsų abiejų noras. Tačiau viskas staiga sugriuvo ir aš nė nežinau kodėl.“

„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Mario Balotelli
„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Mario Balotelli

Moteris pasakojo ir apie tai, kaip M.Balotelli visiškai nesidomėjo gimdymu. „Kai man prasidėjo sąrėmiai, nusiunčiau jam žinutę 15 val., dar vieną nusiunčiau 17.30 val., prieš išvežant mane gimdyti. Trečią žinutę nusiunčiau kai Pia gimė. Tačiau jis man paskambino tik po vidurnakčio... Pasakiau jam, kad pagimdžiau, o jis tesugebėjo atsakyti: o, gerai. Nuo tada su juo nekalbėjau“, – atvirai kalbėjo R.Fico, dukrai davusi savo pavardę.

Nors M.Balotelli neprašo atlikti pakartotinio DNR testo, tačiau manekenė žada jį padaryti ir pasklebti viešai, kad jos vardas nebūtų šmeižiamas.

„Savo dukrai jis neskyrė nė cento, jis man nė karto nepaskambino paklausti, ar jai ko nors reikia. Man nereikia nei jo, nei jo pinigų, – išdidžiai kalbėjo R.Fico. – Jeigu jis norės matytis su dukra, durys jam visada bus atviros. Tačiau mano širdis jam amžinai užverta.“

M.Balotelli su R.Fico audringai išsiskyrė šių metų balandį, kuomet išaiškėjo, kad futbolininkas buvo neištikimas savo mylimajai. Nė vienas jų tuomet dar nežinojo, kad Raffaella laukiasi. Po dviejų mėnesių Raffaella pranešė jam apie nėštumą, tačiau dėl itin sunkaus charakterio garsėjantis futbolininkas neigė savo tėvystę. Atlikus DNR tyrimus paaiškėjo, kad kūdikio tėvas iš tikrųjų yra M.Balotelli. Po to jiedu bandė atgaivinti savo santykius, tačiau nepavykus vėl išsiskyrė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius