Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

G.Clooney padės M.Damonui susigrąžinti geidžiamiausiojo vardą

Aktorius George'as Clooney pažadėjo savo kolegai ir bičiuliui Mattui Damonui susigrąžinti geidžiamiausio šių laikų vyro titulą ir padėti numesti 14 kilogramų svorio.
George'as Clooney
George Clooney / AFP/„Scanpix“ nuotr.

„Mattas yra rimtas Brado Pitto ir mano konkurentas šioje srityje. Aš ir Bradas jau buvome dukart pripažinti geidžiamiausiais, o Mattas – tik kartą. Aš nusprendžiau, kad mums dukart dėl to pasisekė tik atsitiktinai“ – penktadienį pareiškė G.Clooney.

M.Damonas geidžiamiausiu šių laikų vyru buvo pripažintas 2007 metais žurnale „People“ už skvarbias mėlynas akis ir kaip ypač šeimą vertinantis žmogus.

G.Clooney teigė neseniai sutikęs kolegą M.Damoną. „Jam teks daug padirbėti, jei vėl norės pretenduoti  į geidžiamiausiojo titulą“, – apie bičiulį kalbėjo G.Clooney.

Ruošdamasis paskutiniam vaidmeniui filme „Informuotojas“ („The Informant“), M.Damonas valgydamas picą ir gerdamas alų priaugo  beveik 14 kilogramų. Nuo to laiko aktorius stengiasi atsikratyti viršsvorio.

G.Clooney pažadėjo, kad jau šiemet padės draugui susigrąžinti buvusią formą ir jį treniruos.

Geidžiamiausiojo titulą pernai pelnė aktorius  Hugh Jackmanas. Nuo 1985 metų skelbiamoje nominacijoje sėkmingai pasižymėjo ir kiti aktoriai, kaip Melas Gibsonas, Tomas Cruise'as, Denzelis Washingtonas ir Jude'as Law.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius