-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Garsenybių patirtis mokykloje: nuo žolės iki striptizo šou

Sveiki sugrįžę į mokyklą! Holivudo žvaigždžių išpažintis apie tai, kaip jiems sekėsi krimsti karčias mokslo šaknis.
Cameron Diaz
Cameron Diaz / AOP nuotr.

Cameron Diaz (39)
Iš mokyklos draugo pirko žolytės

Kino ekranus jau pasiekusios juostos „Afigiena mokytoja“ žvaigždė C.Diaz sako, kad mokykloje buvo tikra patrakėlė. Kadangi Cameron mieliau draugaudavo su berniukais, nevengdavo ir į muštynes įsivelti, ir iš pamokų bėgti.

Kartu su muzikos žvaigžde Snoopu Dogu (38) aktorė mokėsi Long Bičo politechnikos mokykloje. „Puikiai jį prisimenu, mat buvo labai aukštas ir liesas, be to, ant jo galvos puikavosi šimtai kasyčių. Galiu prisipažinti, kad kartą iš Snoopo Dogo nusipirkau žolytės, surūkiau ją už mokyklos kampo ir paskaitose sėdėjau apsvaigusi“, – praeities neišsižada Cameron.

AOP nuotr.Carmen Electra /Carmen Electra
AOP nuotr./Carmen Electra

Carmen Electra (39)
Pirmasis orgazmas – vos dvylikos

Audringas dieneles mokykloje išgyveno aktorė ir erotikos žvaigždė C.Electra. Ji prisipažįsta, kad pirmąjį orgazmą patyrė būdama vos dvylikos. Nors mergaitė mokėsi prestižinėje menų gimnazijoje, niekaip negalėjo suvaldyti savo laukinės prigimties.

Carmen buvo subūrusi talentingų merginų klubą, kurios laisvalaikiu lavino šokio talentą, tačiau jai labai knietėjo sužinoti, ar tikrai menų mokyklos taisyklės tokios griežtos. Įkalbėjusi kelias merginas, Carmen su vaizdo kamera įamžino aistringą apsinuoginusių paauglių striptizo šou. Kai apie tai sužinojo mokyklos valdžia, kaipmat uždraudė merginų būrelio veiklą.

Bulls nuotr./Eminemas
Bulls nuotr./Eminemas

Eminemas (37)
Buvo patyčių objektas

Per metus būsimasis dainininkas po kelis kartus pakeisdavo mokyklą, o tai, pasak jo, buvo pati didžiausia tragedija. „Kadangi man būdavo sunku pritapti prie jau susigyvenusių bendraklasių, nuolat tapdavau atpirkimo ožiu. Mane nuolat mušdavo mokyklos tualete, laukdavo už jos kampo, užrakindavo į spintą, tyčiodavosi visų mokinių akivaizdoje. Po tokių patyčių naktimis sapnuodavau košmarus“, – prisipažįsta vyras, vėliau išgyventas paauglystės nuoskaudas išliejęs savo dainose. Eminemas devintoje klasėje mokėsi net trejus metus, kol galiausiai spjovė į mokslus ir pradėjo reperio karjerą.

AOP nuotr./Paris Hilton
AOP nuotr./Paris Hilton

Paris Hilton (30)
Žaidė ledo ritulį

„Jeigu nebūčiau pirmo ryškumo žvaigždė, mielai dirbčiau mokytoja, nes dievinu vaikus“, – taip sako milžiniškų turtų paveldėtoja, kuri mokėsi toje pačioje katalikiškoje mokykloje kaip Lady Gaga (25). Tiesa, P. Hilton nenoriai kalba apie faktą, kad septyniolikos buvo išmesta iš mokyklos už tai, jog labiau nei mokslai jai rūpėjo modelio karjera, vaikinai ir vakarėliai. Be to, Paris į mokyklą atveždavo ir iš jos pasiimdavo vairuotojas su limuzinu, kas, mokytojų manymu, buvo „nemandagu kitų mokinių atžvilgiu“.

Įdomu tai, kad, nors Paris nuo mažų dienų buvo itin savo išvaizda ir stiliumi besirūpinanti dailiosios lyties atstovė, ji nesibodėjo rengtis ir visiškai nemoteriškais apdarais, mat priklausė savo mokyklos ledo ritulio žaidėjų komandai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius