Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Geidžiamos ir nekenčiamos žinomos moterys

Garsių žurnalų viršeliai – tarsi populiarumo skaičiuoklė, padedanti suprasti, kas dar šildosi šlovės spinduliuose, o ką jau padengė užmaršties dulkės. Tiesa, šiuo metu juos užkariavusios savo srities veteranės Kate Moss, Naomi Campbell, Cindy Crawford ir niekaip dėmesio centro nepaliekanti Victoria Beckham.
Naomi Campbell
Naomi Campbell / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Supermodeliai 36-erių K.Moss ir 39-erių N.Campbell su dar 6 žinomais modeliais, tarp kurių ir naujasis „Louis Vuitton“ veidas 26-erių Lara Stone, nusimetė drabužius žurnalo „Love“ viršeliams. Visos moterys fotografavosi ta pačia poza, o žurnalas išleistais 8 skirtingais viršeliais. Dukart per metus pasirodantis gyvenimo būdo ir mados žurnalas skyrė net 40 puslapių vien šių 8 modelių nuotraukoms. Kai kurias jų pažiūrėti galite čia.

„Šiame „Love“ numeryje pristatome 8 moteris, kurios yra laikomos gražiausiomis pasaulyje. Jų kūnai – vieni tobuliausių ir gražuolės juos rodo. Taip pat parašėme jų matmenis. Fotografavome jas ta pačia poza, kad skaitytojai galėtų palyginti“, – „The Guardian“ sakė žurnalo redaktorė Katie Brand ir pridūrė, kad norima pabrėžti, jog tobulumas gali būti skirtingų formų. Žinoma, viršelių gražuolių pasirodymas praktiškai neprisidengus paskatino ir jų priešininkų kalbas, o pasipiktinę internautai jas pravardžiavo kaulų rinkiniais ir tvirtino, esą visų jų kūnai vienodi – jokie.

Padėjo įvaizdžio pakeitimas

Scanpix nuotr./Victoria Beckham
Victoria Beckham

Dėl vietos ant viršelio nuolat kovojanti kadaise modelio duonos ragavusi 35-erių Victoria Beckham, regis, nusprendė keisti taktiką. Iš geležinės mados ekspertės ji nutarė tapti paprasta mama. Žurnalas „Glamour“ tokiu pasikeitimu susiviliojo. Dailymail.co.uk juokauja, kad amžinai susiraukusi V.Beckham pagaliau parodė savo švelnią moteriškąją pusę. Ant viršelio ji pasirodė su pūkuotu auksiniu labradoru. Interviu moteris tikino, kad dabar jai svarbiausia šeima ir dizainerės karjera.

Kaip ji atrodė naujosios fotosesijos metu, pažiūrėti galite čia.

V.Beckham su vyru Davidu turi tris sūnus: 11-metį Brooklyną, 7-erių Romeo ir 5-erių Cruzą. „Man patinka vaikams ruošti priešpiečius, o ir jie būna labai patenkinti. Kartą buvau Cruzo pamokoje ir skaičiau klasei. Mažos mergaitės sakė, kad joms patinka mano suknelė. Tai labai miela, juk  dukros neturiu“, – sentimentaliais prisiminimais dalijosi garsi stileiva.

Ji tikino vilkinti tam tikrus drabužius, besidaranti šukuosenas ir makiažą ne todėl, kad nori patraukti dėmesį. „Aš nesu supermodelis. Tiesiog mėginu padaryti geriausią variantą iš to, ką turiu. Stengiuosi atrodyti gerai, bet aš ne kokia Gisele Bundchen“, – naujam „Glamour“ numeriui tvirtino V.Beckham.

Pritrenkianti viršelių vilkė

„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Cindy Crawford
Cindy Crawford

Nors jai 43-eji, amerikietė Cindy Crawford gali džiaugtis ne tik stulbinama figūra, bet ir mados pasaulio atstovų dėmesiu. Nors dažniausiai 30–35 metai yra savotiška modelio karjeros pabaiga, C.Crawford laužo visas taisykles. Moteris 25 metus neapleidžia žurnalų ir podiumų. Ji nusifotografavo daugiau kaip 1000 viršelių ir, atrodo, neketina sustoti.

44-erių vasario 20-ąją sulauksianti moteris nusifotografavo naujausiam žurnalo „Harper's Bazaar“ viršeliui. Nuotraukas iš fotosesijos rasite čia.

Du vaikus turinti gražuolė tikino žurnalistus esanti patenkinta dėl to, kaip jos kūnas paseno. Savo kosmetikos liniją turinti moteris anksčiau yra pripažinusi, kad leidosi botokso injekcijų, tačiau nesidarė jokių rimtesnių plastinės chirurgijos operacijų, mat šios moteris priverčia atrodyti „nerealiai“ blogąja prasme.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Užsisakykite 15min naujienlaiškius