Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

George'as Michaelas įsirėžė į sunkvežimį

Dainininkas George'as Michaelas ankstų šeštadienio rytą buvo areštuotas Anglijoje. 46-erių atlikėjas buvo sulaikytas, kai vairuodamas savo automobilį „Range Rover“ įsirėžė į sunkvežimio galą.
George'as Michaelas
George'as Michaelas / AFP/„Scanpix“ nuotr.

G.Michaelui akivaizdžiai nesiseka prie vairo – jis į šią avariją pakliuvo vos spėjęs atgauti vairuotojo pažymėjimą po dvejų metų apribojimo. Atlikėjas teisių neteko 2007-aisiais už vairavimą išgėrus.

„Jis lėkė apie 160 km/val. greičiu. Po susidūrimo išlipęs iš automobilio jis nė negalėjo tiesiai paeiti“, – britų laikraščiui „The Sun“ sakė sukrėstas 43-ejų sunkvežimio vairuotojas Lawrie Rowe‘as. Vyras tikino pats važiavęs apie 70 km/val. greičiu. „Mačiau automobilį, artėjantį dideliu greičiu ir signalizuojantį šviesomis. Jis lenkė automobilius vieną po kito, o paskui rėžėsi į mano vilkiką. Pajutau stiprų smūgį“, – sakė L.Rowe‘as. Po susidūrimo atlikėjo automobilis ėmė nevaldomai suktis ir atsimušė į skiriamosios juostos atitvarus, vėliau vėl trenkėsi į sunkvežimį ir tuomet vėl į barjerą.

„Range Rover“ buvo visiškai sudaužytas. Pagaliau iš automobilio išlipo vyras ir priėjęs paklausė, ar sustojau tam, kad jį pavėžėčiau. Buvau priblokštas“, – prisiminimais dalijosi britas vairuotojas. G.Michaelas atrodė gerokai įkaušęs ir prašė vyrą jį pavėžėti, tačiau buvo iškviesta policija. Nuovadoje atlikėjui buvo atlikti kraujo tyrimai dėl alkoholio ir narkotikų vartojimo, tačiau rezultatai esą buvo neigiami, tad po kelių valandų dainininkas buvo paleistas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius