Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Gwyneth Paltrow nori, kad vyras paliktų „Coldplay“

Britų roko grupė „Coldplay“ turi milijonus gerbėjų pasaulyje ir yra viena laukiamiausių koncertuose bei festivaliuose. Be abejonės, kiekvieną jų gerbėją įskaudintų, jei iš grupės pasitrauktų lyderis Chrisas Martinas. Tačiau jo žmonai, panašu, tai atrodo gera mintis.
Chrisas Martinas
Chrisas Martinas / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Ch.Martino žmona aktorė Gwyneth Paltrow jau net gavo pravardę. Ją juokais vadina grupės „Coldplay“ Yoko Ono. Taip yra todėl, kad G.Paltrow visomis išgalėmis mėgina įtikinti sutuoktinį palikti grupę ir daryti solinę karjerą. Aktorės nuomone, Ch.Martinui seksis dar geriau, jei jis pasirodys vienas.

„Scanpix“ nuotr./Gwyneth Paltrow
G.Paltrow

„Gwyneth tiesiai šviesiai pasakė Chrisui, kad jis turėtų pradėti solisto karjerą, – sakė portalo BettyConfidential.com šaltinis. – Ji yra užsiėmusi įvairiais projektais ir nori, kad Chrisas taip pat išmėgintų save įvairiais amplua. Gwyneth neturi nieko prieš „Coldplay“, tiesiog nori, kad Chrisas apsvarstytų solinio albumo išleidimo galimybę. Tam, kad pažiūrėtų, ar jam patiks.“

Tačiau tokie geri žmonos norai nesulaukė Ch.Martino pritarimo. „Kai Gwyneth užsiminė, Chrisas pasiuto. Jis myli grupę ir nenori dabar ką nors keisti. Jis tiesiog ignoravo tą pasiūlymą ir nuėjo nieko nesakęs“, – sakė šaltinis.

2004-aisiais G.Paltrow yra sakiusi, kad jos neretai klausia, ar neketina dainuoti su vyro grupe ar duetu su juo. „Žinote, visuomet prisimenu vadinamąjį Yoko efektą – nenoriu būti moteris, dėl kurios išsiskirtų „Coldplay“, – tada sakė aktorė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius