Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Gyvenimo permainos pakeitė Jennifer Love Hewitt šukuoseną

Įvykus pasikeitimui gyvenime, žmonės skuba keisti šukuoseną. Aktorė Jennifer Love Hewitt – ne išimtis. Išsiskyrusi su mylimuoju ji nusprendė atsisakyti ilgų garbanų.
Jennifer Love Hewitt
Jennifer Love Hewitt / „Scanpix“ nuotr.

Praėjus daugiau kaip savaitei po skyrybų aktorė ėmėsi grožio terapijos. Žavioji 31 metų J.Love Hewitt vietoj ilgų, beveik liemenį siekiančių plaukų pasiliko vidutinio ilgio banguotą šukuoseną. Tiesa, kai kurių šaltinių duomenimis, tamsiaplaukė nesikirpo ilgų plaukų, tik nusiėmė priaugintų plaukų sruogas.

Dailymail.co.uk duomenimis, nors aktorė ir išsiskyrė su 39-erių mylimuoju Jamie Kennedy, su kuriuo vaidino seriale „Dvasių užkalbėtoja“ (angl. „Ghost Whisperer“), jie tęsia darbą filmavimo aikštelėje.

„Scanpix“ nuotr./Jennifer Love Hewitt ir Jamie Kennedy
J.L.Hewitt ir J.Kennedy

„Tai buvo abipusis sprendimas, išsiskyrėme draugiškai. Nebuvo pykčio, liūdesio, niekas netapo priešais“ , – po pranešimo apie skyrybas sakė aktorė.

Ji pridūrė kiek nerimaujanti dėl to, kad bus vieniša, nes nemėgsta būti viena ir neieško trumpalaikių nuotykių. „Nesu toks žmogus, mėgstu būti dviese“, – tikino ji.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius