-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

H.Jackmanas pirmenybę suteikė „Iksmenams“, o ne „Oskarams“

Garsusis australų aktorius Hugh Jackmanas dėl vaidmens filme apie iksmenus atsisakė vesti prestižinę JAV kino meno ir mokslo akademijos „Oskarų“ teikimo ceremoniją. Kino pasaulis svarsto, kam gi kitąmet atiteks atsakingas vedėjo vaidmuo.
Aktorius Hughas Jackmanas
Aktorius H.Jackmanas / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Kaip pranešė Deadline.com, „Oskarų“ teikimo ceremonija vyks kitų metų vasario 27-ąją ir yra nesuderinama su H.Jackmano darbų grafiku. 42-ejų aktorius intensyviai ruošiasi juostos „Iksmenai. Pradžia: Ernis 2“ filmavimui, kuris, kaip numatoma, prasidės 2011-ųjų vasarį ar kovą.

Žurnalistų žiniomis, H.Jackmanas – pirmasis, į kurį kreipėsi Kino meno ir mokslo akademijos atstovai su pasiūlymu vesti 83-iąją „Oskarų“ teikimo ceremoniją. Aktorius jau buvo „Oskarų“ ceremonijos vedėjas, kai apdovanojimai vyko 81-ąjį kartą 2009-aisiais. Ir prieš 2010-ųjų ceremoniją jam buvo siūlomas šis darbas, tačiau australas atsisakė motyvuodamas tuo, kad nenori dvejus metus iš eilės eiti šių pareigų. Gavę neigiamą H.Jackmano atsakymą, tąsyk renginio organizatoriai pasirinko komiko Steveo‘o Martino ir Aleco Baldwino duetą.

Žurnalistai ir tinklaraštininkai spėlioja, kas stos prie 2011-ųjų „Oskarų“ ceremonijos vairo. Tarp kandidatų – tokie aktoriai kaip „Auksinius gaublius“ vedęs Ricky Gervaisas, Robertas Downey jaunesnysis, Sandra Bullock, Meryl Streep ir Lily Tomlin duetas, Willas Smithas ir net Bradas Pittas su Angelina Jolie.

Manoma, kad ceremonijos vedėją ar vedėjus Kino meno akademija turėtų paskelbti artimiausiomis dienomis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius