Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

H.Fordas darsyk taps „Indiana Džounsu“

Holivudo legenda – aktorius Harrisonas Fordas ketina suvaidinti dar viename filme apie lobių ieškotoją Indianą Džounsą.
Harrisonas Fordas
Harrisonas Fordas / AFP/„Scanpix“ nuotr.

67-erių aktorius atskleidė žurnalistams, kad jis veda derybas dėl vaidmens filme apie drąsųjį herojų archeologą. Mintis kurti jau 5-ąją filmo apie Indianą Džounsą dalį kino kūrėjams kilo praėjus vos metams po H.Fordo grįžimo į kino ekranus su ketvirtuoju filmu apie archeologą – „Indiana Džounsas ir krištolo kaukolės karalystė“.

„Šiuo metu istorija naujajam filmui yra kuriama. Prie jos dirba Stevenas Spielbergas, George‘as Lucasas ir aš. Jau sutarėme, kas juostoje bus svarbiausia“, – prancūzų laikraščiui „Le Figaro“ sakė H.Fordas. Jis neatmetė galimybės ir vėl įsisukti į darbus filmavimo aikštelėje. „Jei siužetas bus geras, labai džiaugsiuosi galėdamas ir vėl apsivilkti archeologo kostiumą“, – sakė jis.

H.Fordas pirmąsyk visame pasaulyje stulbinančios sėkmės sulaukusį herojų suvaidino 1981-aisiais. Filmas „Indiana Džounsas ir dingusios Sandoros skrynios ieškotojai“, kuriame jis atliko pagrindinį vaidmenį, kaipmat išpopuliarėjo. Antroji istorijos apie Indianą Džounsą dalis buvo sukurta 1984-aisiais kaip pirmosios priešistorė, o 1989-aisiais buvo sukurtas pradinės istorijos tęsinys „Indiana Džounsas ir paskutinis kryžiaus žygis“.

Dar sykį H.Fordas į kinus kaip Indiana Džounsas grįžo po beveik 20 metų pertraukos – praėjusiais metais. Kartu su juo naujajame filme vaidinęs Shia LaBeoufas, atlikęs Indianos Džounso sūnaus vaidmenį, prieš kurį laiką jau buvo užsiminęs, kad galima ir dar viena archeologo nuotykių „serija“. Jis teigė, kad režisierius S.Spielbergas turi planų  dėl tęsinio. „Indiana Džounsas“ yra viena daugiausia pelno uždirbusių kino frančizių visais laikais. Birželį H.Fordas buvo tituluotas daugiausia uždirbančiu Holivudo aktoriumi.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius