Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

H.Klum pozavo itin seksualiai (nuotraukos)

Spalį gimdyti turinti vokiečių supermodelis Heidi Klum jau turi tris vaikus, tačiau tai jai nė kruopelės netrukdo priblokšti pasaulį seksualumu.
Heidi Klum su vyru Sealu.
Heidi Klum su vyru Sealu. / „Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Heidi Klum

Tiesa, vakar internete pasklidus naujoms itin seksualioms 36-erių modelio nuotraukoms, kartu prasidėjo kalbos, kad ši atvira fotosesija gali būti paskutinioji, kurioje galima pasigrožėti nuogo H.Klum kūno lopinėliais.

Fotosesija žurnalui „Page Six“ buvo surengta tuomet, kai H.Klum buvo trečią mėnesį nėščia, tačiau jos kūnas atrodo idealiai. Pasak mados kritikų, modelis, aktorė ir verslininkė grožiu galėtų varžytis ir su 15 metų jaunesnėmis konkurentėmis.

Kadrų iš fotosesijos rasite čia.

Geidulingose nuotraukose H.Klum pozuoja su nugaroje prasegta suknele, kuri pabrėžia jos figūros iškilumus. Kitoje nuotraukoje akcentuota modelio krūtinė, trečioje ji pozuoja su per trumpa, daug atskleidžiančia suknele.

Dailymail.co.uk žurnalistai spėja, kad šie kadrai galėjo būti savotišku atsisveikinimu su nuogos figūros rodymu, mat jau po mėnesio H.Klum sūpuos naujagimę mergaitę. Ji kartu su vyru dainininku Sealu jau turi tris vaikus – 5-erių Leni, 4-erių Henry ir 2-ejų Johaną.

Supermodelis neseniai viename interviu teigė nesibaiminantis dėl savo puikios figūros po gimdymo. „Tai stebuklas, kad savo pilve gali išauginti žmogeliuką, taip pat stebuklas, kad mano kūnas po to pats sugrįžta į normalią būseną. Gal ne visai į tokią, kaip prieš pastojant, bet labai artimą. Esu tuo patenkinta, o pamačiusi gimusį kūdikį pamirštu apie figūrą apskritai“, – tvirtino ketvirtojo vaikelio besilaukianti H.Klum. Tiesa, moteris tikino, kad gimsianti mergaitė tikrai bus paskutinis jos vaikas. „Jau viršijome skaičių. Trys – jau daug, o keturi... dar daugiau darbo“, – juokavo modelis. H.Klum teigimu, ji su Sealu mergaitei vardo dar nesugalvojo – tą darys pamatę naujagimę.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Užsisakykite 15min naujienlaiškius