Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Hayden Panettiere pagaliau patvirtino, kad yra susižadėjusi su Vladimiru Klyčko

Aktorė Hayden Panettiere trečiadienį pagaliau patvirtino ne vieną mėnesį sklandžiusius gandus, kad ji susižadėjo su ukrainiečių boksininku Vladimiru Klyčko.
Hayden Panettiere ir Vladimiras Kličko
Hayden Panettiere ir Vladimiras Klyčko / AFP/„Scanpix“ nuotr.
AOP nuotr./Hayden Panettiere su sužadėtuvių žiedu
AOP nuotr./Hayden Panettiere trečiadienį pasirodė su sužadėtuvių žiedu

Užsienio žiniasklaida dar kovo mėnesį skelbė, kad Hayden Panettiere ir Vladimiras Klyčko jau ketina tuoktis. Tačiau tada abu buvo kaip vandens į burną prisisėmę ir nekomentavo jokių kalbų apie įvykusias sužadėtuves, o Hayden Panettiere viešumoje nesirodė su sužadėtuvių žiedu.

Trečiadienį žavioji šviesiaplaukė pagaliau nutraukė tylą ir patvirtino, kad iš tikrųjų žada ištekėti už Vladimiro Klyčko. 24-erių aktorė į laidos „Good Morning America“ filmavimą Niujorke atvyko jau mūvėdama sužadėtuvių žiedą ir noriai jį demonstravo fotografams, o vėliau tą pačią dieną duodama interviu kitai laidai „Live! with Kelly & Michael“ patvirtino sužadėtuvių faktą. Kai laidos vedėja Kelly Ripa pasmalsavo, ką reiškia įspūdingas žiedas ant to kairės rankos piršto, Hayden atsakė: „Manau, jis kalba už save“.

Vladimiras Klyčko ir Hayden Panettiere išsiskyrė 2011-ųjų gegužę po dvejų kartu praleistų metų, tačiau šių metų sausį jie davė vienas kitam antrą šansą. Per tą laiką, kol jiedu buvo išsiskyrę, Hayden Panettiere bandė atrasti meilę kito sportininko glėbyje – praėjus mėnesiui po skyrybų su Vladimiru ji pradėjo susitikinėti su Scotty McKnightu. Po pusantrų metų jiedu išsiskyrė ir Hayden grįžo į ankstesniojo mylimojo glėbį.

VIDEO: Hayden Panettiere laidoje „Live! with Kelly & Michael“ patvirtino, kad yra susižadėjusi su Vladimiru Klyčko

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius