Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Holivudo aktorei Sharon Stone nurodyta sumokėti kompensaciją jos kieme susižeidusiam darbininkui

JAV kino aktorei Sharon Stone teismas trečiadienį nurodė sumokėti 232 tūkst. (572 tūkst. litų) JAV dolerių kompensaciją vienam darbininkui, kuris susižeidė kelį paslydęs ir pagriuvęs žvaigždės namo kieme.
Sharon Stone
Sharon Stone / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Peteris Krause, kuris susižalojo dešinįjį kelį, kai 2006 metų rugpjūtį įrenginėjo garso sistemą Sh.Stone namo kieme, siekė prisiteisti 1,5 mln. dolerių (3,7 mln. litų) už patirtą skausmą, moralinę skriaudą ir prarastą atlyginimą.

Los Andželo aukštesniojo teismo prisiekusieji pripažino Sh.Stone kalta dėl aplaidumo, tačiau teismas nurodė sumokėti daug mažesnę sumą, apsvarsčius abiejų pusių argumentus byloje, kuri buvo pradėta nagrinėti praeitą savaitę.

„Mums labai palengvėjo, jog visa tai baigėsi“, – sakė P.Krause, kurį paskelbus nuosprendį apkabino žmona Melissa.

Tuo tarpu Sh.Stone advokatas Jerry Popovichius sakė pasikalbėsiantis su savo kliente dėl galimos apeliacijos, taip pat skundėsi, jog prisiekusiųjų neįtikino aktorės teisme duoti parodymai, kuriuose ji nepripažino savo kaltės dėl aplaidumo.

„Mes nusivylę, kad jie nepakankamai įvertino jos parodymus“, – pareiškė teisininkas.

P.Krause padavė Sh.Stone į teismą 2008 metų rugpjūtį. Vyras tvirtino paslydęs ant dumblo, tačiau kai mėgino įsikibti į pinučių tvorą, ši sulūžo, o darbininkas nusirito žemyn apie keturių metrų aukščio šlaitu į kaimyninį kiemą.

Sh.Stone buvo pripažinta kalta dėl aplaidumo, nes buvo pasistačiusi labai netvirtą tvorą.

Aktorės advokatas anksčiau šią savaitę sakė, kad abi pusės sutarė, jog P.Krause gydymui išleista 33 tūkst. dolerių (81,3 tūkst. litų), tačiau už kitokią žalą jis neturėtų gauti daugiau nei 120 tūkst. dolerių (296 tūkst. litų).

P.Krause advokatas Johnas Torjesenas sakė, kad jo klientui turėjo būti sumokėta 900 tūkst. dolerių (2,2 mln. litų) už patirtą skausmą ir moralinę žalą, o likusią 1,5 mln. dolerių vertės ieškinio dalį esą sudaro prarastas atlyginimas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius