Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Holivudo aktorius Sheenas dar galės mažiausiai mėnesį mėgautis laisve

Holivudo aktorius Charlie Sheenas galės dar vieną mėnesį praleisti laisvėje, mat jo bylos klausymas teisme atidėtas iki liepos 12 dienos. Po teismo aktorius turės keliauti į kalėjimą Kolorado valstijoje.
Charlie Sheenas
Aktoriaus Charlie Sheeno automobilis aptiktas nukritęs nuo skardžio. / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Holivudas

Praėjusį pirmadienį Ch.Sheenas turėjo pradėti atlikti jam skirtą 30–ies dienų laisvės atėmimo bausmę, tačiau pranešama, kad iškilo problemų dėl kaltės prisipažinimo pareiškimo prokurorui.

Bausmė Ch.Sheenui skiriama už tai, kad per šeimos atostogas Kolorado mieste Aspene gruodžio 25 dieną jis užpuolė žmoną Brooke Mueller  ir jai grasino peiliu.

Pagal susitarimą su kaltintojais Ch. Sheenas prisipažino savo kaltę dėl jam pateikto kaltinimo užpuolimu ir pirmadienį teisme turėjo padaryti kaltės pripažinimo pareiškimą dėl smurto prieš savo žmoną, kuris prilygsta trečio laipsnio užpuolimui.

Tačiau prokuroras Arnoldas Mordkinas teisme pareiškė, kad jiems „reikia daugiau laiko, nei buvo skirta, kad galėtų sudėti paskutinius taškus. Susidūrėme su kliūtimis“.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius