-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Holivudo garsenybė Zeta-Jones užrūstino gyvūnų teisių aktyvistus

JAV gyvūnų teisių aktyvistai šeštadienį susirengė protestuoti Niujorke prie Brodvėjaus teatro, kuriame atliekamas miuziklas „Mažoji nakties muzika“ („A Little Night Music“). Jų pyktis nukreiptas prieš miuzikle vaidinančios aktorės Catherine Zetos-Jones pomėgį puoštis natūraliais kailiniais.
Catherine Zeta-Jones iš namų į spektaklį išvyko apsigobusi natūraliais kailiniais ir apsimovusi juodas odines kelnes.
Catherine Zeta-Jones iš namų į spektaklį išvyko apsigobusi natūraliais kailiniais ir apsimovusi juodas odines kelnes. / „Scanpix“ nuotr.

Pasak organizacijos „Žmonės už etišką elgesį su gyvūnais“ („People for the Ethical Treatment of Animals“, PETA) pareigūnų, neseniai jų atliktoje apklausoje iš Velso kilusi aktorė pripažinta blogiausiai besirengiančia garsenybe dėl prieštaringai vertinamos aistros kailiniams ir aksesuarams iš natūralios odos.

„Šiurpias jaučių odos kelnes, šlykščius lapių kailinius vilkinti ir neskoningas aligatorių odos rankines nešiojanti Catherine Zeta-Jones atrodo taip, tarsi būtų peiliu prasiskynusi kelią Nojaus arkoje. Galbūt ji mėgina įsijausti į kokį nors būsimą žudikės maniakės arba iškamšininkės vaidmenį?“ – piktinosi PETA vadovai.

Aktyvistai nusprendė garsiai pareikšti savo nuomonę prie Walterio Kerro teatro Manhatano centre prieš šeštadienį vyksiantį dieninį vaidinimą, praneša pramogų pasaulio naujienų laida „Access Hollywood“.

Tačiau C.Zeta-Jones – ne vienintelė žvaigždė, užsitraukusi nemalonę dėl neetiško garderobo. Pasak PETA aktyvistų, Holivudo garsenybė Jennifer Lopez atrodo tarsi nužengusi „iš mėsininkų kvartalo, vilkėdama senamadiškus skerdikų apsiaustus“.

Į gyvūnų teisių gynėjų juoduosius sąrašus taip pat yra pakliuvusios dainininkės Aretha Franklin, Rihanna, Jessica Simpson, aktorė Goldie Hawn ir jos dukra Kate Hudson.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius