Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

Holivudo vakarėlyje susirinko auksinės XX amžiaus merginos: kaip jos atrodo šiandien

Beverli Hilse vyko labdaringas pokylis „Carousel Of Hope Ball“, kuriame dalyvavo ir kilniam tikslui pinigus aukojo vadinamosios auksinės XX amžiaus antros pusės merginos – garsiausios to meto aktorės ir modeliai.
Sharon Stone, Jane Seymour, Jane Fonda ir Melanie Griffith
Sharon Stone, Jane Seymour, Jane Fonda ir Melanie Griffith / Vida Press nuotr.

„The Beverly Hilton Hotel“ viešbutyje vykusiame renginyje dalyvavo buvusi Džeimso Bondo mergina bei legendinę daktarę Kvin vaidinusi Jane Seymour, septintojo–aštuntojo dešimtmečių sekso simbolis Raquel Welch, „Esminio instinkto“ žvaigždė Sharon Stone, Jane Fonda, Melanie Griffith ir kt.

Auksinių merginų grožio paslaptys

Po šio renginio įvairiose užsienio žiniasklaidos priemonėse pasirodė palyginimų, kaip garsiosios pokylio viešnios atrodė jaunystėje ir kaip jų grožis pakito bėgant metams.

Greta senų ir naujų nuotraukų palyginimų netrūko ir informacijos, kuria apie savo išvaizdos puoselėjimą yra pasidalijusios pavydėtinai atrodančios aktorės ir buvę modeliai.

Štai 1977-aisiais Džeimos Bondo merginą suvaidinusi JANE SEYMOUR (65 m.), kuri atrodo bent dešimtmečiu jaunesnė, neslepia, kad yra pasidariusi keletą kosmetinių procedūrų: pasikėlė viršutinius ir apatinius akių vokus. „Tai buvo prieš daug metų, nieko čia tokio“, – apie jai atliktas procedūras sakė aktorė. Tačiau ji taip pat pridūrė, kad nėra botokso gerbėja ir nejaučia poreikio naikinti kiekvieną savo veido raukšlelę, priešingai: „Didžiuojuosi savo raukšlėmis. Jos mano veidui suteikia charakterio.“

Vida Press ir Scanpix nuotr./Jane Seymour 1978 ir 2016 metais
Vida Press ir Scanpix nuotr./Jane Seymour 1978 ir 2016 metais

Tuo tarpu Holivudo legendos Tippi Hedren dukra aktorė MELANIE GRIFFITH, kuriai dabar 59-eri, šiandien atrodo žymiai geriau nei prieš 10 metų. To priežastis – smarkiai apribotos kosmetinės procedūros, kurioms aktorė anksčiau, jausdama spaudimą visada atrodyti jaunai, neturėjo saiko. Dabar Melanie Griffith veidas sveikai švyti, jos apatinė veido dalis nebeatrodo tokia sukaustyta ir nenatūraliai „pripumpuota“ botokso kaip buvo prieš kokius 10–15 metų. Apie besaikį žmonos norą išlikti jauna yra kalbėjęs ir buvęs aktorės vyras Antonio Banderasas: „Tas grožio troškimas yra siaubingas dalykas. Uždraudžiau jai dar kada nors lankytis pas grožio chirurgą.“

Vida Press ir Scanpix nuotr./Melanie Griffith 1991 ir 2016 metais
Vida Press ir Scanpix nuotr./Melanie Griffith 1991 ir 2016 metais

Aktorė ir modelis RAQUEL WELCH, kuri buvo viena garsiausių septintojo–aštuntojo dešimtmečių sekso simbolių, šiandien vis dar atrodo pritrenkiančiai, nors jai jau 76-eri. Nors ji neigia, kad prie jos veido prisilietė plastikos chirurgai, tačiau tuo sunku patikėti: ant jos kaktos nėra nė vienos raukšlelės – šioji praktiškai nejuda ir visiškai neatspindi moters mimikų. Jos skruostai taip pat atrodo pilni ir jaunatviški, o lūpos – įtartinai putlios. Netyla kalbos, kad aktorė taip pat yra pasikoregavusi nosies formą ir krūtų dydį.

Vida Press ir Scanpix nuotr./Raquel Welch septintajame dešimtmetyje ir 2016 metais
Vida Press ir Scanpix nuotr./Raquel Welch septintajame dešimtmetyje ir 2016 metais

Priešingai nei Raquel Welch, aktorė JANE FONDA, kuriai gruodį sueis 79-eri, visai nebando slėpti savo raukšlių ir vis tiek atrodo pribloškiamai. Nors ant aktorės veido matyti laiko paliktų žymių, tačiau ji atrodo daug natūraliau. Bet dviem „Oskarais“ apdovanota aktorė, galinti pasigirti išraiškingais skruostikauliais, nesako griežto „ne“ kosmetinėms procedūroms. Ji neslepia, kad yra „pasitvarkiusi“ padribusį pagurklį, užkritusius akių vokus bei „maišelius“ po akimis. Krūtų vėžį įveikusiai ir daug metų su bulimija bei anoreksija kovojusiai Jane Fondai nesvetimos ir sveikatos bėdos, su kuriomis susiduria kiti jos bendraamžiai – aktorė gyvena su pakeistais klubo ir kelių sąnariais.

Vida Press ir Scanpix nuotr./Jane Fonda 1965 ir 2016 metais
Vida Press ir Scanpix nuotr./Jane Fonda 1965 ir 2016 metais

Aštuntojo ir devintojo dešimtmečių mados pasaulio pažiba ir buvusi rokerio Micko Jaggerio gyvenimo moteris JERRY HALL liepą atšventė 60-ąjį jubiliejų. Moteris tikina, kad jos veidas – absoliučiai natūralus ir ji niekada nesidarė jokių kosmetinių grožio procedūrų. Dėl savo raukšlių, kurios labiausiai matyti ant kaktos ir lūpų kampučiuose, Jerry Hall nė kiek nesuka galvos ir nemato reikalo jų slėpti ar naikinti. „Aš pagal savo amžių atrodau gana gerai ir man tai patinka“, – užtikrintai sako ji.

Vida Press ir Scanpix nuotr./Jerry Hall 1985 ir 2016 metais
Vida Press ir Scanpix nuotr./Jerry Hall 1985 ir 2016 metais

58-erių „Esminio instinkto“ žvaigždė SHARON STONE taip pat tvirtina, kad atsispyrė pagundai sustabdyti laiką ir niekaip netobulino savo veido. Tačiau spaudimą kažką „pasitvarkyti“ aktorė sako jaučianti nuolat: „Negaliu pasakyti, kiek daug gydytojų man bandė įkišti veido pakėlimą. Toliausiai esu nužengusi tiek, kad kai kas yra mane įkalbėjęs, bet kai nuėjau darytis procedūros ir pažiūrėjau į savo nuotraukas, pagalvojau „ir ką gi jie man pakels?“

Vida Press ir Scanpix nuotr./Sharon Stone 1988 ir 2016 metais
Vida Press ir Scanpix nuotr./Sharon Stone 1988 ir 2016 metais

Penkiems „Auksiniams gaubliams“ nominuota aktorė STEFANIE POWERS, kuriai kitą mėnesį sueis 74-eri, už puikiai išsilaikusią išvaizdą dėkinga sveikam gyvenimo būdui – ji lanko šokių pamokas, pilateso treniruotes ir jodinėja. Tiesa, moteris pripažįsta, kad prieš keletą metų yra pasidariusi apatinių akių vokų pakėlimą. Plastikos chirurgai guldo galvą, kad jai buvo koreguota ir nosis, tačiau apie tokią procedūrą aktorė neatvirauja.

Vida Press ir Scanpix nuotr./Sharon Stone aštuntajame dešimtmetyje ir 2016 metais
Vida Press ir Scanpix nuotr./Stefanie Powers aštuntajame dešimtmetyje ir 2016 metais

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
Steikų diena: kaip paruošti sultingą ir burnoje tirpstantį steiką?
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius