Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Holivudo žvaigždė Bullock kurį laiką nesifilmuos

Holivudo aktorė Sandra Bullock patvirtino ketinanti daryti pertrauką karjeroje, kad galėtų skirti daugiau dėmesio įsivaikinto sūnaus auginimui po skyrybų su vyru Jesse'iu Jamesu.
Sandra Bullock
Sandra Bullock / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Aktorė paliko televizijos realybės šou žvaigždę šių metų kovą, kai žiniasklaida atskleidė jo neištikimybę. S.Bullock yra padavusi skyrybų dokumentus ir planuoja pati rūpintis sūnumi Louisu, kurį jiedu įsivaikino šių metų sausį.

Anksčiau šiai metais S.Bullock pripažino atsisakiusi kelių vaidmenų, nes norėjo palaukti kovą vykusios Kino meno ir mokslo akademijos apdovanojimų ceremonijos ir tik tada kurti kokius nors planus.

Dabar aktorė patvirtino, jog atrimiausiu metu neketina filmuotis.

„Žinau tik tiek, kad noriu pasidžiaugti motinyste, – sakė ji. – Daryti viską, ką daro mamos: lauke, saulėje, pasaulyje. Karjerai teks šiek tiek palūkėti. Nenoriu žengti į tą pasaulį, kol neišsiaiškinau, kuriame kambaryje palikau savo šarvus. Tame versle reikia tvirtos odos. Dabar mano oda netvirta ir to nenoriu.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius