Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Holivudo žvaigždė Clooney pažadėjo neberengti spaudos konferencijų

Holivudo aktorius George'as Clooney pažadėjo nebedalyvauti spaudos konferencijose, kuriose pristatomi jo filmai, nes jam įgriso žurnalistų meilės prisipažinimai ir visokie kvaili triukai.
George'as Clooney
George'as Clooney. / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Kino žvaigždė šiek tiek sutriko, kai vienas žurnalistu apsimetęs striptizo šokėjas nusimetė rūbus ir prisipažino įsimylėjęs G.Clooney rugsėjį per Venecijos kino festivalį vykusią spaudos konferenciją. Tikėtina, jog tai buvo paskutinis kartas, kai šis aktorius atsakinėjo į klausimus žurnalistų pilnoje salėje.

G.Clooney pradėjo vis labiau vengti viešumos nuo tada, kai atsisakė reklamuoti savo naująjį filmą „Aukštai ore“ (Up In The Air) ir perleido šį darbą kitoms to filmo žvaigždėms – Verai Farmigai ir Annai Kendrick.

Populiarusis aktorius tvirtina, kad žiniasklaidai vertėtų susitaikyti su mintimi, kad ateinančiais ir vėlesniais metais žurnalistai nebeturės galimybių su juo pabendrauti.

G.Clooney sakė savaitraščiui „Entertainment Weekly“: „Pasiekus tam tikrą karjeros etapą, kai daugelis žmonių tave pažįsta, visai nesinori tapti dar labiau žinomu. Nenoriu būti dar didesnė garsenybė. Tada suvoki, kas filmo sėkmė turi priklausyti ne nuo anonsų, o nuo to, kaip jis yra parduodamas ir kaip tą filmą vertina žmonės.“

„Dalyvausiu iškilminguose pristatymuose, tačiau nebedalyvausiu spaudos konferencijose. Geriau sutelkti dėmesį į kelis protingus interviu ir kartas nuo karto juos duoti, tačiau jie turi būti sunkiai pasiekiami“, – aiškino jis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius