Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Holivudo žvaigždė Foster „sudrausmino“ ją fotografavusį paauglį

Vieno 17-mečio amerikiečio šeima apkaltino du „Oskarus“ pelniusią kino žvaigždę Jodie Foster šiurkščiai pasielgus su paaugliu, kai šis prie vieno kino teatro fotografavo aktorę ir jos sūnus.
Jodie Foster mėgina paslėpti savo veidą nuo fotografų.
Jodie Foster mėgina paslėpti savo veidą nuo fotografų. / „Scanpix“ nuotr.

Tuo tarpu J.Foster atstovė spaudai penktadienį pareiškė, kad tas „jaunuolis neabejotinai buvo profesionalus paparacas“.

„Ji palietė jo ranką, mėgindama pasivedėti į šalį ir pasikalbėti bei pasakyti, kad jis liautųsi fotografavęs“, – atstovė Jennifer Allen sakė naujienų agentūrai „Reuters“.

Praėjus kelioms valandoms po gegužės 29 dieną įvykusio incidento Los Andželo policijai pateiktame pareiškime sakoma, kad J.Foster priėjo prie ją fotografavusio neįvardyto paauglio, stumtelėjo jį į krūtinę ir sugriebė už kairiosios rankos.

Tačiau Los Andželo policijos departamento atstovas Cleonas Josephas sakė, kad jokie kaltinimai nebuvo pateikti. Šį policijos dokumentą penktadienį gavo tinklalapis RadarOnline.com.

Paauglio tėvas sakė šiam garsenybių pasaulio naujienų portalui, jog teiginiai, kad jo sūnus yra paparacas, yra „absurdiški... Jis tik vaikas, kuris turėjo gerą fotoaparatą“.

J.Allen sakė, kad tas paauglys „sekiojo Jodie ir jos mažamečius sūnus“, taip pat „įkyriai lindo“ prie jų fotografuodamas ir išgąsdino aktorės vaikus. Atstovė taip pat sakė, kad vaikinas turėjo fotoaparato krepšį su teleobjektyvu.

J.Foster augina du 11 ir aštuonerių metų sūnus.

Ši aktorė dukart pelnė „Oskarą“ geriausios aktorės kategorijoje už vaidmenį 1991 metais sukurtame trileryje „Avinėlių tylėjimas“ (The Silence of the Lambs) ir ankstesnį vaidmenį 1988 metų dramoje „Kaltinamieji“ (The Accused).

2007 metais ji suvaidino keršijančią nusikaltimo auką filme „Nepalaužiama drąsa“ (The Brave One).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius