-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Holivudo žvaigždę Gibsoną buvusi gyvenimo draugė kaltina „buitinio smurto menkinimu“

Buvusi Holivudo aktoriaus ir režisieriaus Melo Gibsono gyvenimo draugė Oksana Grigorjeva, besibylinėjanti su juo dėl įtariamo smurto per anksčiau šiais metais įvykusį vieną karštą barnį, pareiškė, kad garsenybė „sumenkina buitinį smurtą“.
Oksana Grigorijeva ir Melas Gibsonas
Oksana Grigorijeva ir Melas Gibsonas / „Scanpix“ nuotr.

Pora išsiskyrė balandį ir pastarosiomis savaitėmis įsivėlė į teisminį ginčą dėl jųdviejų mažametės dukrelės Lucios (Liusijos) globos.

O.Grigorjeva kaltina filmo „Narsioji širdis“ (Braveheart) žvaigždę užpuolimu, o internete buvo paviešinti telefoninių pokalbių įrašai, kuriuose esą girdima, kaip aktorius įžeidinėja ir grasina savo partnerei.

M.Gibsono advokatai neigė kaltinimus dėl buitinio smurto ir tvirtino, jog rusė dainininkė siekė išprašyti iš kino žvaigždės pinigų, šantažuodama garso įrašais.

Tuo tarpu dėl šio kontrpuolimo pasipiktinusi O.Grigorjeva pareiškė, kad M.Gibsonas siekia „sumenkinti“ savo įtariamą smurtą, kaltindamas ją šantažu.

„Manau, Melas iš esmės sumenkina buitinį smurtą, o tai labai, labai liūdna ir labai nesąžininga“, – moteris sakė tinklalapiui RadarOnline.com.Melas iš esmės sumenkina buitinį smurtą, o tai labai, labai liūdna ir labai nesąžininga.

Dainininkė tvirtina, kad pokalbių įrašai, kuriuose esą girdimas M.Gibsono balsas, buvo padaryti tą patį vakarą, kai įvyko išsiskyrimo priežastimi tapęs barnis, per kurį O.Grigorjeva pabūgo savo gyvybės.

„Visi įrašai, kurių galite pasiklausyti internete – visi balso pašto pranešimai, telefoniniai pokalbiai ir visa kita – buvo įrašyti tą vienintelį vakarą, nes tuo metu baiminausi dėl savo gyvybės. Iš tiesų nemaniau, kad liksiu gyva“, – aiškino ji.

„Dabar vėl jaučiuosi tapusi auka“, – pridūrė buvusi partnerė.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius